kom på kursus hos mig

Kurser i ACT

Få gange om året holder jeg åbne kurser i skønne kursuslokaler i København. Måske netop derfor er pladserne som regel hurtigt væk. Se her, hvornår jeg igen holder kursus. Eller skriv dig på venteliste.

Fysiske kurser i ACT

Trauma-focused ACT: working with mind, body and emotion

This advanced-level ACT training is intensely practical, with a major emphasis on working with the body and limbic system. Sadly many therapists don’t realise that ACT is a powerful somatic therapy, ideal for working flexibly and creatively with the body (which is, of course, where so much trauma is “imprinted”). This masterclass will show you how to use ACT in a deeper, holistic, integrative way, to work flexibly with body, mind and emotion.

København den 13-14 maj 2024

OBS: begrænset antal pladser tilbage

DKK 5500 + moms

Introduktion til ACT

På dette populære kursus introduceres du til ACT – metoden som ikke kun forandrer klienternes men potentielt også DIT liv. I to dage vil du lære om kerneprocesserne i ACT samt opleve modellen indefra og ud. Du går fra kurset med en forståelse for modellen, og med en oplevelse af at have prøvet ACT på dig selv.

København den 12-13 juni 2024

DKK 5900 + moms

Fordybelseskursus i ACT

Vil du blive mere fleksibel og videreudvikle dine ACT færdigheder, så er dette kursus lige noget for dig! På dette kursus træner vi øvelser og metaforer i ACT. Vi øver os på ACT i praksis i forhold til kerneprocesserne, og du går fra kurset og er skarpere i rollen som behandler.

København foråret 2024

DKK 5500 + moms

ACT i grupper

Danmarks første – og eneste – kursus til dig, der arbejder eller vil arbejde med ACT i grupper. Kurset strækker sig over 4 dage og er spækket med værktøjer, materialer og teknikker for håndtering af de særlige udfordringer, der kan opstå, når man arbejder med grupper. Kurser retter sig både til begyndere og øvede i ACT, og du går fra kurset med en færdig opskrift på, hvordan du selv kan sætte dit eget gruppeforløb sammen.

25-26-27-28 november 2024

DKK 12500 + moms

Skræddersyet løsning?

Det kan vi også!

Er I et firma eller en gruppe som gerne vil have skræddersyet undervisning kun til jer?

Jeg rejser ofte land og rige rundt for at implementere ACT, og vi kan sagtens finde ud af, at jeg møder dig lige præcis dér, hvor du er geografisk, udviklingsmæssigt og behovsmæssigt.

Vil du på kursus nu-nu-nu?

Har du svært ved at vente til ovenstående datoer, og vil du gerne igang med det samme? Så tank op med din yndlingste og tag dine dejligste hyggebukser på! Du kan være igang med mine populære onlinekurser om blot et øjeblik.

Skal jeg fortælle dig, når jeg åbner for et kursus?

Hvis blot du giver mig dit navn og din e-mail adresse, så skal jeg nok fortælle dig, når jeg åbner for et nyt kursus eller sætter nye datoer for et eksisterende kursus.

Fysiske kurser i ACT

    Fysiske kurser i ACT

    For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.