Psykolog Rikke Kjelgaard

Hey. Rikke her.

Psykolog Rikke Kjelgaard

Så dejligt at møde dig.

RIKKE

Autoriseret psykolog. 

Internationalt godkendt ACT trainer.

Forfatter & foredragsholder.

jeg lærer dig at skabe samtaler, der forandrer

Jeg har siden 2006 med stor passion, begejstring og dedikation lært tusindvis af psykologer, læger, fysioterapeuter, sygeplejersker, diætister, ergoterapeuter, coaches, ledere og andre professionelle de mest transformative redskaber baseret på Acceptance and Commitment Therapy.  

Jeg lærer dig således at forstå, mestre, udøve og udleve ACT. At skabe VILDE adfærdsforandringer med samtalen som redskab. Og at være dybt autentisk imens du gør det. 

 

Jeg underviser, udvikler og hjælper hjælpere.

 

Jeg er uddannet psykolog og har mange års erfaring med at undervise, coache, behandle, formidle, implementere og supervisere i ACT samt adfærdsterapi, og jeg er en hyppig foredragsholder på den danske såvel som på den internationale scene. Jeg har været med til at implementere metoden i en lang række settings, og jeg er vant til at arbejde med sprøde nybegyndere såvel som hardcore specialister.

I 2020 blev jeg udnævnt til Fellow of The Association for Contextual Behavioral Science. Det betyder i sin enkelthed, at man internationalt anerkendes for sine akademiske og menneskelige bidrag til videnskab og praksis i lindringen af lidelse i verden. Og det er altså godt nok en titel, som jeg er mægtigt stolt af!

Rikke Kjelgaard - psykolog, forfatter og ekspert i ACT

Men lad os tale om dig.

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du ønsker at raffinere din teknik og blive skarpere i rollen som behandler? Du brænder for at gøre en forskel i verden, og dine klienter betyder virkelig noget for dig. Du vil gerne lære metoden, der giver dig mulighed for at opnå store og meningsfulde resultater på kort tid. Og du drømmer 0m at få nogle håndgribelige, evidensbaserede, konkrete redskaber, som du kan omsætte med det samme.  

Og det kan jeg hjælpe dig med.

Din

Er min

udvikling

passion

Til tider en anelse überentusiastisk.
Nogle gange rigtig meget nørd.
Og altid super passioneret.

Jeg knuseelsker ACT metoden og den fantastiske forandring, som den kan skabe for mennesker. Og jeg brænder inderligt for at vise dig, hvordan også du kan få succes med dine samtaler. Og have dig selv med hele vejen.

Jeg har holdt over 400 workshops i ACT, og jeg har fornøjelsen af kontinuerligt at deltage i kurser og konferencer, hvor jeg også selv lærer nyt.

Jeg er den stolte forfatter af den første svenske ACT bog for profesionelle.

Min hånden-på-hjertet mission er at hjælpe behandlere som dig med at blive knaldhamrende dygtige samtalepartnere, som gør forskel og som skaber meningsfulde, varige forandringer.

Foredrag om ACT - Rikke Kjelgaard- psykolog, forfatter og ACT ekspert
Rikke Kjelgaard

Jeg er din største cheerleader!

jeg lærer dig ikke kun at forstå act

Jeg lærer dig at faktisk gøre ACT

Vil du med helt ind bag kulissen?

Rikke Kjelgaard

Behind the scenes...

FUN (OR NOT SO FUN) FACTS OM MIG:

Jeg rejste rundt i verden i 5 år, før jeg tog min psykologuddannelse (til mine forældres store bekymring!).

Jeg har blandt andet boet på Maldiverne og er certificeret hajdykker samt redningsdykker.

Jeg elsker koncerter, musicals samt teater og spiller musik h-e-l-e   t-i-d-e-n. Jeg synger gerne med, når det er passende (eller i det mindste tæt på at være passende). Spørg mine børn.

Jeg har engang stået på en scene i 75 minutter med en kjole, der sad fast bagpå. Min r*v kunne således ses hele tiden.

I 2018 vandrede jeg i Himalaya sammen med min dengang 71 årige (superseje!) mor. Jeg har efterfølgende indsamlet og doneret penge nok til at bygge samt finansiere en skole i Nepal.

Jeg er født og opvokset i Hundested men har ikke boet i Danmark i over 20 år. Jeg er havnet lige udenfor Malmö i Sverige, da en svensker engang stjal mit hjerte. Jeg pendler således hyppigt over Øresundsbroen.

Hvis jeg kunne vælge en sang, som skal spille, hver gang jeg træder ind i et lokale, så ville det være “We will rock you”.

Psykolog Rikke Kjelgaard

Psykolog Rikke Kjelgaard

Psykolog Rikke Kjelgaard