psykolog Rikke Kjelgaard

psykolog Rikke Kjelgaard

Hey, rikke her.

Dejligt at møde dig

Drømmer du om at lære de effektive, evidensbaserede og håndgribelige strategier, som skaber vilde og varige forandringer for dine kunder og for sig selv?

Så er du kommet til den rette person.

Rikke Kjelgaard

Jeg har i mere end 15 år hjulpet tusindvis af professionelle i både ind- og udland med at blive knivskarpe til Acceptance and Commitment Therapy.

Og med at transformere sine egne liv med metoden.

Jeg er chief rock’n’roller i mit eget firma, psykolog, forfatter, foredragsholder og internationalt godkendt ACT trainer.

Jeg lærer dig at sparke mås i dine samtaler.

Er du klar til at skabe forandring?

Forestil dig, at du kan en metode, som bare virker. En metode, der batter for dem, du hjælper. En metode, som desuden giver mening for dig helt ind dit hjerte. En metode, som bliver langt mere end en metode: som bliver en måde at være i verden på. Det er hvad ACT kan og gør for behandlere såvel som for de mennesker, vi hjælper.

Min hånden-på-hjertet mission er, at lære passionerede samtaleledere som dig at blive knalddygtige til ACT. At føle sig sikre på sine strategier, at bringe sig selv i spil i sine samtaler, at bruge både hovedet, hænderne og hjertet i ACT samt være dybt autentiske som mennesker og som behandlere. 

ACT kan forandre livet for dem, du hjælper. Og for dig. 

Mine kerneværdier

din udvikling er min passion

Jeg er din største cheerleader

Jeg er uddannet psykolog og har mange års erfaring med at undervise, coache, behandle, formidle, implementere og supervisere i ACT samt adfærdsterapi, og jeg er en hyppig foredragsholder på den danske såvel som på den internationale scene. Jeg har været med til at implementere metoden i en lang række settings, og jeg er vant til at arbejde med sprøde nybegyndere såvel som hardcore specialister.

Og jeg ved, at også du kan blive knalddygtig til ACT.

Rikke Kjelgaard

18

Års erfaring med at undervise i ACT metoden

10000+

samtaleledere, som jeg har hjulpet med at skabe samtaler, som forandrer

500+

afholdte kurser & workshops i danmark og i den store, vide verden

lad os tale om dig

Er du den, der hjælper andre?

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du ønsker at raffinere din teknik og blive skarpere i rollen som behandler? Du brænder for at gøre en forskel i verden, og dine klienter betyder virkelig noget for dig. Du vil gerne lære metoden, der giver dig mulighed for at opnå store og meningsfulde resultater på kort tid. Og du drømmer om at få nogle håndgribelige, evidensbaserede, konkrete redskaber, som du kan omsætte med det samme.  

jeg er den, der hjælper dig.

Jeg lærer dig ACT - helt enkelt.

Jeg knuse-elsker ACT metoden og den fantastiske forandring, som den kan skabe for mennesker. Og jeg brænder inderligt for at vise dig, hvordan også du kan få succes med dine samtaler. Og have dig selv med hele vejen. Jeg har holdt over 500 workshops i ACT (jeg er holdt op med at tælle!), og jeg har fornøjelsen af kontinuerligt at deltage i kurser og konferencer, hvor jeg også selv lærer nyt. Jeg går meget op i at gøre min undervisning spiselig, til tider humoristisk, ofte sårbar samt altid håndgribelig og til at forstå. Således at du lærer ACT – helt enkelt.

Jeg er den meget (!) stolte forfatter af bogen “Samtaler som forandrer: behandlerens guide til ACT i teori og praksis”.

I 2020 blev jeg udnævnt til Fellow of The Association for Contextual Behavioral Science. Det betyder i sin enkelthed, at man internationalt anerkendes for sine akademiske og menneskelige bidrag til både videnskab og praksis i lindring af lidelse i verden. Det er den mest ærefulde pris og største anerkendelse, jeg nogensinde har modtaget. 

#jegkniberligeentåre

Russ Harris
5/5

Rikke is a powerhouse in the Acceptance and Commitment Therapy community

An excellent therapist and trainer, she has mastered the art of giving practical, engaging, fun, life-changing workshops. Whether you want to learn ACT from scratch, or take your skills to the next level, you’ve come to the right person.

dr. russ harris
mød flere glade kunder her

mellem dig & mig

Vil du med helt ind bag kulissen?

Kom endelig indenfor

behind the scenes

Fun (or not so fun) facts om mig:

Jeg rejste rundt i verden i 5 år, før jeg tog min psykologuddannelse (til mine forældres store bekymring!).

Jeg har blandt andet boet på Maldiverne og er certificeret hajdykker samt redningsdykker.

Jeg elsker koncerter, musicals samt teater og spiller musik h-e-l-e   t-i-d-e-n. Jeg synger gerne med, når det er passende (eller i det mindste tæt på at være passende). Spørg mine børn.

Rikke Kjelgaard

Jeg har engang stået på en scene i 75 minutter med en kjole, der sad fast bagpå. Min r*v kunne således ses hele tiden.

I 2018 vandrede jeg i Himalaya sammen med min dengang 71 årige (superseje!) mor. Jeg har efterfølgende indsamlet og doneret penge nok til at bygge samt finansiere en skole i Nepal.

Jeg er født og opvokset i Hundested men har ikke boet i Danmark i over 20 år. Jeg er havnet lige udenfor Malmö i Sverige, da en svensker engang stjal mit hjerte. Jeg pendler således hyppigt over Øresundsbroen.

Hvis jeg kunne vælge en sang, som skal spille, hver gang jeg træder ind i et lokale, så ville det være “We will rock you”.

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.