ACT i grupper

Intensivt 4 dages kursus med komplette og konkrete opskrifter på, hvordan du effektivt laver ACT i grupper.

København den 25-26-27-28 november 2024

OBS: begrænset antal pladser

Skal vi tage dine grupper til det næste niveau?

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du allerede godt ved, at ACT er en fremragende metode, når det kommer til forandringssamtaler og -forløb? Måske er du psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, logopæd, terapeut, behandler eller arbejder på anden måde med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. Med ACT kan du opnå fantastiske (og dramatiske!) resultater. Og i grupper vil du desuden opleve de mest spændende processer udspille sig for og mellem dine gruppedeltagere. Her får du opskriften på, hvordan du strikker dine gruppeforløb sammen. Og masser af træning, så du ved præcis hvad du skal gøre i både med- og modvind. Et uundværligt kursus for dig, der arbejder (eller vil arbejde) med gruppeforløb.

København den 25-26-27-28 november 2024

Din investering er 12500 + moms

OBS: begrænset antal pladser

Kender du det her?

…du vil væk fra (de til tider noget rigide) diagnosespecifikke behandlingsmanualer, og vil gerne arbejde på en fleksibel og flydende måde på tværs af diagnoser

…du synes det er svært, når dine gruppedeltagere eksempelvis bliver FOR stille eller larmende eller pleasende eller undvigende eller diskuterende eller upassende

…det er en udfordring for dig, når gruppen er meget forskellig eller på forskellige steder i sin unikke proces, og du bliver usikker på, hvad du skal gøre som gruppeleder

… du vil gerne have en strategi til at håndtere de dynamikker og udfordringer som kan være på spil, når man laver behandling i gruppe

…du ville elske at få et færdigt materiale, som trin for trin viser dig, hvordan du kan opnå effektive gruppesessioner

…du vil gerne lære at sætte dit eget gruppeforløb sammen som passer lige præcis til den sammenhæng hvor DU er

kom med på et unikt 4 dages kursus i ACT for grupper

Kurset for dig der...

Underviseren der ved, hvad hun snakker om

På workshoppen bliver du guidet og undervist af mig – Rikke Kjelgaard. Jeg er psykolog, internationalt godkendt ACT trainer og jeg har siden 2006 undervist, coachet og superviseret i ACT metoden. 

Jeg har i mange år selv arbejdet med grupper af blandt andet unge, selvmordstruede kvinder med varierende udfordringer, og jeg har udviklet og implementeret en lang række gruppeforløb i både ind- og udland. Jeg har været inde over grupper der arbejder præventivt (eksempelvis stressforebyggelse i skoler), støttende (eksempelvis ændring af sundhedsadfærd) såvel som klinisk (eksempelvis PTSD, depression, angst, OCD, spiseforstyrrelser og personlighedsforstyrrelser). Og jeg har udviklet Danmarks første – og eneste – ACT kursus i grupper.

Jeg har efterhånden undervist tusindvis af behandlere i metoden, og vi er mange som er rørende enige: vi elsker at  arbejde med ACT grupper! Modellen egner sig fantastisk til at både fange og igangsætte diverse processer i grupper, og som gruppeleder keder du dig aldrig. 

Du forjener at få succes med dine samtaler

og det kan jeg hjælpe dig med!

På kurset får du:

du ønsker at tro på dig selv som gruppeleder

Forestil dig, hvordan det vil være hvis...

…du ikke længere skal bruge en masse tid på at planlægge dine gruppesessioner, fordi du hver gang ved præcis hvad du skal gøre

…du flydende og fleksibelt kan bruge ACT processerne til at arbejde i både med- og modvind under dine gruppesessioner

…du kan føle dig tryg i rollen som gruppeleder. Du ved hvad du skal gøre. Du ved hvorfor du skal gøre det. Og du ved hvordan du skal gøre det

Du kan blive Danmarks sejeste gruppeleder

og det kan jeg hjælpe dig med!

4 dages intensivt kursus

ACT i grupper

Kurset for dig der er psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver, logopæd, behandler, terapeut eller som på anden måde arbejder med grupper af mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. 

OBS: begrænset antal pladser

stadig i tvivl?

Her er hvad tidligere kursister siger:

5/5

Jeg kan på det varmeste anbefale "ACT i grupper" til dig, der gerne vil konsolidere metoden og få de vildeste redskaber til at håndtere ACT i grupper. Trods mange forskellige baggrunde og måder at bruge ACT på blandt mine medkursister, så er jeg overbevist om, at alle gik hjem med et kæmpe udbytte! Rikke er en verdensstjerne på ACT himlen, der på farverigeste, mest autentiske, ærlige og kompetente vis har delt gavmildt ud af sin erfaring og gjort os alle til bedre ACT-udøvere.

Lene Steinke Johansen

Underviser og kontaktlærer

5/5

Det har været en befrielse at møde en psykolog, som er så autentisk og også på mange måder uortodoks. Jeg vil anbefale ACT i grupper for alle med interesse inden for ACT og gruppeforløb! Det har været fantastisk udbytterigt både fagligt og privat. Hele min person var på kursus, og det tænker jeg netop er dét som i sidste ende vil gøre mig til en bedre psykolog. Fordi jeg på egen krop ved hvad ACT kan gøre ved et menneske. Det er jeg enormt taknemmelig for.

Signe Bind

Psykolog

5/5

Fantastisk at se den måde, du har dig selv med, i alt hvad du bevæger dig ud i. Ubeskriveligt godt kursus hvor man får vendt alt og alle situationer i gruppesessioner. Det var vildt at opleve, hvor meget man desuden kom i kontakt med sig selv, og alt hvad der følger med af udfordringer i ens hverdag.

Flemming Petersen

ACT coach

5/5

Bare så du ved det – det er yderst sjældent, at der kommer nogen tilbage med så gode tilbagemeldinger, som de gav efter mødet med dig. Det var forrygende godt og i den grad en saltvandsindsprøjtning.

bjarne yde

Afdelingsleder

5/5

Rikke formår om nogen at flytte grænser, indgyde tillid og mod til at gå nye veje og derigennem grobund for faglig og personlig udvikling. Kurset ACT i grupper har på en nærværende og gennemført måde, bragt mig videre i arbejdet med at bringe ACT modellen yderligere i spil i mit virke som psykolog - i gruppesammenhæng og i det hele taget. Kurset er en komplet synergi af teori, praksis, fordybelse, oplevelse og træning - og dette drevet af en dedikeret, faglig velfunderet, engageret og omsorgsfuld underviser. Jeg kan på det varmeste anbefale kurset til andre, som i det daglige arbejder med grupper.

Cathrine Mariager

Cand. Psych. Aut.

5/5

At deltage i ACT i grupper, gav lynhurtigt en kæmpe omsorg og forståelse for de andre på holdet. Efter ganske få øvelser havde vi et fantastisk sammenhold og stor rummelighed for hinanden. Og det er jo den bedste inspiration til at skulle videre med egne grupper og forløb. Der var en meget fin balance mellem at være på kursus og komme igennem de ting vi skulle, for at få det hele med, og så alligevel give plads til de samtaler der opstod og var nødvendige i nuet. ACT og ACT’s metoder er meget tilgængelige, og vi fik en stor værktøjskasse, fyldt med ideer og forslag til øvelser. Rikke er en skøn underviser. Topengageret, dygtig og meget passioneret. Kurset og Rikke var i det hele taget meget inspirerende, tankevækkende og åbnede for ”mere af samme slags”.

Milla Stærmose Kær

Underviser og kontaktlærer

5/5

Det er det bedste og mest givende kursus jeg nogensinde har været på. Verdens bedste underviser, der er nærværende, har styr på tingene og deler ud af alverdens fantastiske materiale. Jeg vil komme til at bruge flere øvelser, være mere tydelig i rammesætningen af hold og jeg vil øve mig i at bruge mig selv mere. Desuden er jeg mere sikker på mig selv i ACT metoderne, hvilket giver mod. Kurset har åbnet op for MEGET sårbare områder i mit liv, som jeg ikke vidste ventede på at åbne sig igen. Jeg har mødt det med kærlighed, åbenhed og forståelse.

Rikke Mark Lyngsø

Professions bachelor i Human Ernæring og certificeret MBCT mindfulness træner

5/5

Kan anbefale Rikke af hele mit hjerte. Skal du lære ACT af en af de bedste, så skynd dig at melde dig til ACT hos Rikke. Hun er indbegrebet af ACT på alle måder. At høre, se og opleve hende formidle ACT har været så givende, lærerigt og inspirerende og fuld af kvalitet hele vejen igennem. Jeg har lært så meget og er allerede i gang med at implementere det i mit daglige arbejde og det går så godt. Personligt og fagligt har jeg rykket mig efter kurset, og er så glad for jeg deltog.

Henriette Eliasen

Psykomotorisk terapeut

5/5

Jeg har helt ærligt bare været super godt tilfreds. Rikke har en kæmpe faglig viden og stor erfaring som hun gerne deler generøst ud af. Hun er villig til at sætte sig selv på spil, og udviser en ærlighed som giver plads til at jeg som kursist kan gøre det samme. Rikke skaber en kærlig stemning som giver det bedste grundlag for læring, både på det faglige og personlige plan.

Lene Clausen

Alkoholbehandler

5/5

Klart anbefalelsesværdigt til alle, der arbejder med ACT i grupper. Det har været fantastisk at blive skærpet på, hvordan øvelserne og metaforerne lader sig flette ind i den terapeutiske gruppeproces på smidigste vis. Endvidere har det været dejligt bevidstgørende at bevæge sig mellem personlige oplevelser som gruppedeltager og på metaniveau som gruppebehandler.

Nina Stagis

Psykolog

det praktiske

Sådan her foregår det:

TID & STED

Kurset finder sted på superskønne Park-Inn by Radisson i København (Amager).

25-26-27-28 november 2024.

Din investering er 12500,- + moms.

prisen inkluderer

Prisen inkluderer fuld smæk på undervisningen i 4 dage, et kursusbevis og MASSER af materialer.

Du får desuden lækker morgenmad, frokost, eftermiddagskage og alt det kaffe, te og vand, du kan drikke i hele undervisningstiden.

OG, OG, OG

Du får desuden disse lækre bonusser...

Samtale- og værdikort af Rikke Kjelgaard

BONUS

Samtale- og værdikort

Du får et sæt af de populære samtale- og værdikort.

Værdi: 398,- + moms

BONUS #2

Bogen "Samtaler som forandrer"

Du får et eksemplar af Rikke Kjelgaards bog om ACT i teori og praksis

Værdi: 399,- + moms

Samtaler som forandrer
ACT kursus med Rikke Kjelgaard

BONUS

Tilmeld 3 - betal for 2

Ved tilmelding før den 1. august får I 11500,- i rabat hvis I tilmelder 3 til gruppekurset. I betaler for 2.

Værdi: 11500,- + moms

Bonus - samtalekort

Værdi: 199 + moms

Samtalekort

Du får en pakke med 40 kort, så du altid har samtalestartere lige ved hånden i dine grupper.

Bonus - bog

Værdi: 360 + moms

Bogen: Samtaler som forandrer

Du får selvfølglig også et signeret eksemplar af bogen, som er skrevet af Rikke Kjelgaard.

Bonus - vaerdikort

Værdi: 199 + moms

Værdikort

Du får desuden et sæt med 40 værdikort, så du nemt kan arbejde med, at sætte retning i jeres forløb.

Særtilbud

Tilmeld 3 - betal for 2

Ved tilmelding før den 1. juli får I 12500,- i rabat hvis I tilmelder 3 til gruppekurset. I betaler for 2.

Værdi: 12500,- + moms

Kurset er for dig som...

Hvis du har spørgsmålene, så har jeg svarene 🙂

Pladserne på gruppekurset er begrænset. Når kurset er udsolgt oprettes en venteliste, og det vil fremgå af købeknapperne, at kurset er udsolgt. Kort sagt: hvis du kan klikke dig hen til købssiden, er der pladser tilbage 🙂

Kurset foregår på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel på Amager i København.

Kursusgebyret inkluderer fuld smæk på undervisningen i 4 dage samt fuld forplejning i kursustimerne. Hvis du ønsker at overnatte booker og betaler du selv. Rabatkode sendes ved tilmelding.

Kurset foregår fra 9:30-15:30 alle dage.

Når vi nærmer os kurset, får du tilsendt en handout, som du kan vælge at printe og medbringe.

Efter kurset får du adgang til en dropbox med masser af materialer.

Dem får du, når vi ses.

Ja, sagtens. Ved betaling vælger du, om du vil betale det fulde beløb med det samme, eller om du vil betale i 2 eller 3 rater.

Nederst på købssiden finder du link til formular for EAN bestilling. Du er også velkommen til at skrive til superman@rikkekjelgaard.dk

Jamen, det kan jeg da!

Det er altid en god idé at være ude i god tid og det koster dig ikke noget at spørge.

Send fluks en forespørgsel til mig, så tager vi den derfra.

Ja da! På kurset lærer du ACT modellen og hvordan den bruges i grupper. Uanset hvor meget eller lidt ACT du kan i forvejen.

Ja da! Du kan hele tiden blive skarpere til ACT, forfine dine teknikker samt lære nye øvelser og metoder. På kurset lærer du at bruge ACT i grupper. Uanset hvor meget eller lidt ACT du kan i forvejen.

Finder du ikke umiddelbart svar på dit spørgsmål her ovenfor, så er du naturligvis varmt velkommen til at kontakte mig på hej@rikkekjelgaard.dk

KONTAKT OS

Har du stadig spørgsmål?

Vi elsker at connecte med dig, og svare på dine mest brændende spørgsmål om ACT i grupper kurset. Du kontakter os ved at skrive til support@rikkekjelgaard.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.