Lær at skabe vilde og varige forandringer med act

6 ugers online forløb for dig, der arbejder med samtalen som redskab

KU' DET HER GODT være dig?

Du drømmer om at

Du drømmer om at hjælpe, glæde, inspirere og rykke de mennesker, du arbejder med.

Du ved godt, at der er grænser for, hvor mange teknikker du kan lære i forhold til alverdens forskellige problematikker, og du er klar til at blive introduceret til metoden, som du kan bruge, uanset hvad du møder.

Du vil gerne skabe vilde adfærdsforandringer med en model, som er evidensbaseret.

Du vil gerne bringe dig selv i spil i dine samtaler og lære en metode, som du også bruger på dig selv.

Du er klar til at få værktøjerne, modellerne, overblikket og den viden, du lige nu mangler.

Du vil gerne have det hele serveret af en af Danmarks førende eksperter inden for ACT. En underviser der har afholdt mere end 400 kurser i ACT metoden, og som viser dig hvordan, du gør.

TÆNK HVIS DU KUNNE...

…lære metoden som virkelig sparker mås for både dig og for dem, du hjælper. Og tænk hvis du kunne føle dig tryg og selvsikker som behandler, samt stole på, at du har præcis de redskaber, du skal bruge for at skabe vilde og varige forandringer. Samtidigt som du har dig selv, dit hjerte og din unikke stil med hele vejen.

jeg er (pave!)stolt af at kunne præsentere DIG FOR

act - like a pro

Landets første, eneste og mest dybdegående online forløb i Acceptance and Commitment Therapy. Alt hvad du skal bruge for at lave ACT – som en pro.

ACT like a pro - med Rikke Kjelgaard

TRIN FOR TRIN VISER JEG DIG:

er du klar til at lave act?
#like a pro

Kurset åbner for tilmelding en gang om året i ganske få uger. Skriv dig på venteliste, hvis du vil sikre dig en plads.

KURSET ER FOR DIG SOM...

KURSET ER IKKE FOR DIG SOM...

Rikke Kjelgaard

undervisning i verdensklasse

(#sigesdet)

På kurset bliver du undervist og holdt i hånden af mig, Rikke Kjelgaard. Jeg er psykolog, forfatter og en af få internationalt godkendte ACT trainers. Jeg har undervist, superviseret, coachet og implementeret ACT siden 2006 og har mere end 400 workshops på mit CV. (Jeg er altså holdt op med at tælle).

Jeg brænder for at lære passionerede behandlere som dig at skabe samtaler, der forandrer. Og det sker helst på en uformel, sårbar, til tider humoristisk og altid autentisk måde.

Jeg underviser med stor dedikation på den danske såvel som på den internationale scene, og er optaget af at få ACT formidlet på en spiselig, varm og personlig måde for de tusindvis af behandlere, som jeg har undervist gennem årene.

du kan også lave act

#like a pro

Du får adgang til præcis den viden, du skal bruge for at skabe samtaler, der forandrer. Hver uge i 6 uger får du tilsendt et nyt modul, så du uge for uge kan fokusere på at tage et skridt ad gangen. Og jeg lover, at vi følges ad hele vejen.

NÅR DU NU INVESTERER I AT FÅ KNÆKKET KODEN TIL, HVORDAN OGSÅ DU KAN LAVE ACT - LIKE A PRO, KAN DU GLÆDE DIG TIL:

Russ Harris

Rikke is a powerhouse in the Acceptance and Commitment Therapy community. An excellent therapist and trainer, she has mastered the art of giving practical, engaging, fun, life-changing workshops. Whether you want to learn ACT from scratch, or take your skills to the next level, you’ve come to the right person.

Dr. Russ Harris

Doctor, psychotherapist & author

NÅR DU KØBER KURSET, SOM KAN TRANSFORMERE BÅDE DINE KLIENTERS OG DIT EGET LIV, FÅR DU HELT KONKRET:

Modul 1
Modul 1

BACK TO BASICS

I dette modul lærer du om udgangspunktet i ACT samt hvad formålet med dine ACT samtaler er. Du lærer også om, hvordan vi kan forstå og påvirke adfærd. Og du præsenteres for de 6 kerneprocesser i ACT. Modulet giver dig hele fundamentet i ACT.

Modul 2
Modul 2

GIV SLIP PÅ KAMPEN

I dette modul arbejder vi med accept og defusion. Du lærer at hjælpe dine klienter med at give slip på kampen samt mindske tankers troværdighed uden at udfordre dem. Du inviteres desuden til at afprøve en række teknikker og øvelser på dig selv og dine egne udfordringer. Og du lærer en masse metaforer som du kan bruge når du arbejder med accept og defusion.

MODUL 3
MODUL 3

VÆR OPMÆRKSOM OG TAG PERSPEKTIV

I dette modul arbejder vi med nærvær og selvet som kontekst. Her lærer du at hjælpe dine klienter med at give slip tankemylder, være til stede samt se på sig selv og andre med egenomsorg. Du lærer desuden at arbejde med at tage nye perspektiver på svære oplevelser. Du inviteres desuden til at afprøve en række teknikker og øvelser på dig selv og dine egne udfordringer. Og du lærer en masse metaforer som du kan bruge når du arbejder med nærvær samt selvet som kontekst.

Modul 4
Modul 4

GØR (MERE AF) DET, DER FÅR DIT HJERTE TIL AT SYNGE

I dette modul arbejder vi med værdier og engageret handling. Her lærer du at hjælpe dine klienter med at finde sin retning og sætte konkrete, vedholdende mål. Du inviteres desuden til at afprøve en række teknikker og øvelser på dig selv og dine egne udfordringer. Og du lærer en masse metaforer som du kan bruge når du arbejder med værdier og engageret handling.

Modul 5
Modul 5

KOM GODT FRA START

I dette modul sættes der fokus på, hvordan du strukturerer dine samtaler, så du kommer godt fra start. Her lærer du at introducere dig selv (som en pro!), at arbejde med kreativ håbløshed (ACT sprog, jeg ved det godt!) samt ACT sagskonceptualisering.

MODUL 6
MODUL 6

ACT - LIKE A PRO!

I dette sidste modul sætter vi det hele sammen og øver os på flydende ACT samtaler. Du skal lære at lave dine egne metaforer og øvelser samt håndtere udfordrende samtalesituationer.

Du får også:

LIVE SUPERVISION

Hver uge får du live supervision af mig. Måske er der noget teori, der bøvler for dig. Måske har du brug for at vende en case, du arbejder med. Måske vil du afprøve, at selv sidde i "den varme stol" og være min case, så jeg laver ACT med dig.

Bring. It. On.

workbook og arbejdsark

Du får din helt egen workbook, så du kan tage noter og holde næsen i sporet undervejs. Du får også en række arbejdsark, som du kan bruge sammen med dine klienter. Og i løbet af kurset inviteres du desuden til at afprøve disse på dig selv, dine egne længsler og udfordringer.

Practice what you preach, baby!

ACT øvelser & metaforer

På hvert modul viser jeg dig en række øvelser og metaforer, som du kan bruge med det samme ude i dit værksted. Du får desuden færdige manuskripter og/eller lydfiler, så du ikke skal huske det hele på rygraden.

#jamenselvtakda

et ACT fællesskab

Du får adgang til en (valgfri!) lukket, lille Facebookgruppe, hvor du kan netværke, heppe, sparre og få støtte af ligesindede. Gruppen er kun for blivende ACT pro'er, så du kan føle dig tryg med at dele dine spørgsmål, udfordringer og sejre.

#sammenervistærke

Men vent... Der er mere!

EARLY BIRD BONUSSER

HVis DU HAR SPørgsmålene, så har jeg svarene.

Kurset er planlagt til at starte ultimo januar 2022 og varer i 6 uger. Hver mandag får du adgang til et nyt modul med masser af guldkorn til din ACT skattekiste. 

Kurset er 100% digitalt. Det betyder, at du kan tage det hjemmefra i din bedste hyggebuks. Eller fra hængekøjen. Eller hvorfra det nu passer dig. 

Du har adgang til kurset i 6 måneder. Efter forløbet kan du således gense indholdet og bruge det som en skattekiste, du kan dykke ned i efter behov. Alle materialer og ressourcer kan du downloade og benytte dig af, så længe du vil.

Både og 🙂

Hver mandag får du adgang til ny undervisning, der er optaget på forhånd. Du vil også kunne se optagelser af “rigtige” ACT samtaler. 

Hver uge kan du desuden møde mig på zoom, hvor du kan stille dine mest brændende spørgsmål. 

Supervisionen vil blive optaget, og også disse videoer vil være tilgængelige inde i din kursusportal.

ACT like a pro forløbet kører en gang om året med opstart i januar. Tilmeldingen åbner  i starten af januar.

Det kan du sagtens. Ved tilmelding vælger du, om du vil betale i 1, 2, 3 eller 6 rater.

Nederst på købssiden finder du link til formular for EAN bestilling. Du er også velkommen til at skrive til superman@rikkekjelgaard.dk

Så dejligt, at I er flere der gerne vil lære ACT. I køber så mange pladser, som I er deltagere. Kurset er personligt og må ikke deles med andre. 

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam non mi arcu. Etiam mauris justo, tincidunt at magna nec, bibendum dapibus elit. Etiam interdum volutpat volutpat. Etiam urna metus, hendrerit quis mauris in, efficitur maximus massa. Ut aliquam vitae nulla in egestas. In tempus at ex ac hendrerit. Phasellus id tempor turpis. Aenean ultrices sem ut viverra scelerisque.”
– CLIENT NAME, BUSINESS

Jeg er klar. Er du?

Tiden er nu. 

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.