Handelsbetingelser

cropped-ACT-DK-favicon-hexagon-2.png

Produkter og tjenester udbydes af Rikke Kjelgaard Consulting Aps, Ahornvej 5, 3390 Hundested. CVR: 38140221.

Kontakt mig på hej@rikkekjelgaard.dk eller +46 734 233 750


RETTIGHEDER:

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og kursusmaterialer tilhører Rikke Kjelgaard Consulting ApS. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte eller i forbindelse med kursus erhvervede materiale væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Rikke Kjelgaard Consulting ApS.


RESULTATER:

Ved at bruge denne hjemmeside godkender du, at Rikke Kjelgaard Consulting ikke har stillet nogle garantier for dine resultater, uanset om disse er nævnt på denne hjemmeside eller ej. Rikke Kjelgaard Consulting tilbyder edukative og informative resurser som er udviklet for at hjælpe brugeren af hjemmesiden med at lykkes. Du bør imidlertid være indforstået med, at din ultimative fremgang eller modgang vil afhænge af din egen indsats, din specifikke situation og en lang række andre omstændigheder, som er udenfor Rikke Kjelgaard Consulting’s kontrol og/eller viden. Du bør endvidere være indforstået med, at andres såvel som tidligere resultater ikke stiller nogle garantier for et lignende udfald nu. Det betyder, at andres resultater som er opnået som et resultat af de strategier, som gives af Rikke Kjelgaard Consulting, ikke er en garanti for at du eller din virksomhed vil opnå det samme.


WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS MED RIKKE KJELGAARD SOM UNDERVISER:

Tilmelding til alle kurser er som udgangspunkt bindende. Afmelding: ved mindre end 3 måneder til afholdelse kræves 25% i gebyr. Ved mindre end 2 måneder til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 1 måned til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt mig da med information om, hvem der overtager din plads. Ved afmelding til et kursus der bliver gentaget, kan du blive tilbudt en plads på næstkommende kursus såfremt der er pladser tilbage. Dette sker dog mod et gebyr på 800 DKK per dag som dækker forplejning med mere. I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end beløbet der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb. Har du/dit firma booket et lukket kursus med Rikke Kjelgaard som underviser gælder samme afbudsregler som ovenstående. 


WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS MED EXTERNE UNDERVISERE:

Tilmelding til workshops, kurser, foredrag og events med externe undervisere er bindende. Dette gælder workshops med Edna Foa, Russ Harris, Kirk Strosahl & Patricia Robinson, Louise Hayes, Poul Gilbert. Såfremt du er forhindret i at deltage gives ingen refusion og der opkræves fuld betaling såfremt betaling endnu ikke har fundet sted. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt mig da med information om, hvem der overtager din plads. Hvis du ønsker at vi sælger din plads sker dette mod et gebyr på 25% af det samlede kursusgebyr ved afmelding op til 3 måneder før afholdelse. Ved mindre end 3 måneder til afholdelse kræves 50% i salgsgebyr. I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, frafalder retten til samtlige bonusprodukter såfremt du overlader salg af din plads til os. I tilfælde af, at du allerede har modtaget bonusproduktet debiteres prisen for bonusproduktet ved afmelding. 


DEN 2 ÅRIGE EFTERUDDANNELSE SAMT COACHUDDANNELSEN I ACT:

Tilmelding til efteruddannelsen og supervision samt coachuddannelsen er bindende. Ved afmelding mere end 12 uger før uddannelsens start opkræves et administrationsgebyr på kr. 2500. Afmeldes der mellem 12 og 4 uger før faktureres den tilmeldte 25% af det samlede gebyr. Ved afmelding mindre end 4 uger før afholdelse faktureres den tilmeldte 50% af det samlede gebyr. Ved afmelding efter kursusstart hæfter den tilmeldte for 100% af det samlede gebyr. Disse regler gælder også såfremt deltageren har valgt delbetaling ved tilmelding. I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, frafalder retten til samtlige bonusprodukter såfremt du overlader salg af din plads til os. I tilfælde af, at du allerede har modtaget bonusproduktet debiteres prisen for bonusproduktet ved afmelding. Vær opmærksom på at hele eller dele af dit uddannelsesforløb kan blive flyttet online hvis undervisningen påvirkes af coronarestriktioner (læs mere herom nedenfor).


SUPERVISION:

Ved aflysning af supervision mindre end 10 dage før aftalt dato debiteres fuld pris.


AFLYSNING ELLER ÆNDRING:

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag, uddannelser, supervision & events med undertegnet såvel som externe undervisere ved sygdom, for få tilmeldte eller andre uforudsete hændelser. Ved ekstraordinære omstændigheder og/eller rejserestriktioner kan kurser, supervision samt arrangementer ændres således at de flyttes online. 


CORONA OG KURSER:

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag, uddannelser, supervision & events med undertegnet såvel som externe undervisere i tilfælde af Corona restriktioner. Ved nedlukning eller ændring i forsamlingsforbud kan kurser, supervision samt arrangementer ændres således at de flyttes online. Såfremt det ikke er muligt at gennemføre et kursus, supervision eller andet arrangement live eller online vil det være være muligt at vi finder en ny dato eller at du får pengene retur.


RETURRET VED KØB AF PRODUKTER:

Der ydes 14 dages returret på fysiske produkter såfremt disse er uanvendte og uåbnede. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på hej@rikkekjelgaard.dk og du vil få alle pengene tilbage. Du betaler selv for returfragten.


ONLINE KURSER

Der ydes ingen returret på elektroniske produkter såsom online kurser og e-bøger.


For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.