Introduktion til ACT metoden

Introduktion til ACT metoden

Lær den evidensbaserede terapeutiske metode, der hjælper dine klienter med at opnå varig adfærdsændring, forbedret livskvalitet og større livsglæde.

Begynderkurset for dig, der har samtalen som redskab.

Psykolog Rikke Kjelgaard

Vil du lære, hvordan du gør dine klienter i stand til at tage handling til bedring, i stedet for at sidde fast i negative tanker og følelser?

Mangler du redskaberne, som hjælper dine klienter med at skrue op for livet og med (endelig!) at give slip på den trættende kamp med alt det, der gør ondt?

Så er du landet det helt rigtige sted!

Så er du landet det HELT rigtige sted!

Introduktion til ACT metoden

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du allerede godt ved, at ACT er en fremragende metode, når det kommer til forandringssamtaler?

Med ACT kan du opnå fantastiske (og dramatiske!) resultater.

Dette online begynderkursus giver dig en introduktion til ACT metoden samt en gennemgang af modellens 6 kerneprocesser.

Din investering er 697,- + moms

Begynderkurset for dig, der har samtalen som redskab

Kurset for dig der er psykolog, læge, coach, psykoterapeut, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, socialrådgiver, sygeplejerske, logopæd eller som på anden måde arbejder med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. 

Introduktion til ACT metoden

Kurset giver dig en introduktion til Acceptance and Commitment Therapy samt en gennemgang af de 6 kerneprocesser, du skal styrke, når du hjælper dine klienter til at tage handling til bedring, i stedet for at sidde fast i negative tanker og følelser:

lektion 1

Hvad er i grunden Acceptance and Commitment Therapy?

I denne lektion introduceres du til ACT’s filosofiske og teoretiske udgangspunkt. 

lektion 2

Hvad er formålet med ACT?

I denne lektion lærer du om udgangspunktet i ACT samt vigtigheden af at vise dig menneskelig som behandler. Du lærer om, hvordan det kan være, at vi altid kan være i kontakt med lidelse. Og hvorfor det er vigtigt at skabe mening og vitalitet. Du lærer også, hvad formålet med ACT er, så du ved præcis hvad du skal skrue op og ned for i dine forandringssamtaler.

lektion 3

Hvad er accept?

Nu dykker vi ned i de 6 kerneprocesser for psykologisk fleksibilitet, og du lærer om, hvad accept i grunden er, samt hvornår og hvorfor vi bruger denne proces. Jeg fortæller dig, hvorfor du ikke skal bruge ordet “accept”, samt hvad du kan sige i stedet. Du får et eksempel på en super enkel metafor, som du kan bruge med det samme i dine forandringssamtaler. Du får desuden en række eksempler på spørgsmål, som du kan stille, når du skal hjælpe dine klienter med at give slip på kampen, og at gøre plads til det, der er.

lektion 4

Hvad er defusion?

I denne lektion lærer du, hvad defusion er, samt hvornår og hvorfor vi bruger denne proces. Det er her, du lærer at hjælpe dine klienter ud af tankemylder og overtænkning! Du får en sød og sjov historie, som demonstrerer et uheldigt udfald af vores tankefælder, samt inspiration til, hvordan du hjælper dine klienter til ikke at tro på alt, man tænker.

lektion 5

Vær til stede her & nu

I denne lektion lærer du, hvad fleksibel opmærksomhed på nuet indebærer i ACT, samt hvornår og hvorfor vi bruger denne proces. Det er her, du lærer at hjælpe dine klienter med at være til stede. Du får en række eksempler på, hvordan klienten kan øve nærvær både i og mellem sessionerne. Eksempler, som både involverer rockmusik og mad!

lektion 6

Medfølelse i ACT

I denne lektion lærer du, hvad perspektiverende jegoplevelse indebærer i ACT, samt hvornår og hvorfor vi bruger denne proces. Det er her, du lærer at hjælpe dine klienter med at tale venligt til og om sig selv. Du får et eksempel på en øvelse, som bringer tårerne frem i selv din underviser! Og så får du en række spørgsmål, som du kan bruge med det samme ude i dit værksted, når du skal hjælpe dine klienter med perspektivering og medfølelse.

lektion 7

Værdier

I denne lektion lærer du, hvad værdier indebærer i ACT, samt hvornår og hvorfor vi bruger denne proces. Det er her, du lærer at hjælpe dine klienter med sætte retning og forbinde sig til det, som er vigtigt i livet. Du bliver introduceret til en smuk og rørende øvelse, og du får en række spørgsmål, som du kan stille i dine forandringssamtaler, når du skal hjælpe dine klienter med at finde ud af, hvad som er vigtigt i livet, samt hvordan man ønsker at være over for andre – samt overfor sig selv.

lektion 8

Engageret handling

I denne lektion lærer du, hvad engageret handling indebærer i ACT, samt hvornår og hvorfor vi bruger denne proces. Det er her, du lærer at hjælpe dine klienter med at omsætte det, man har lært, til konkret handling. Din underviser deler her en personlig, bevægende og kraftfuld historie, som forhåbentlig kan inspirere dig til, hvordan du selv kan bruge metaforer i dine samtaler. I denne lektion sætter vi fokus på handling, samt på vigtigheden i, at hvis vi vil have det anderledes, så må vi gøre anderledes.

lektion 9

Sådan skaber du samtaler, som forandrer

I denne sidste lektion lærer du, hvordan du ved, hvornår du skal gøre hvad, når du arbejder med forandringssamtaler i ACT. Du lærer også, hvad du skal se og lytte efter, samt hvilken samtalestruktur, du altid kan udgå fra, når du arbejder med ACT.

Rikke Kjelgaard

Mød din underviser

Hej, jeg hedder Rikke Kjelgaard 👋🏻

Jeg hjælper passionerede behandlere med at sparke mås i sine samtaler. Og med at føle sig selvsikre, kompetente, modige, autentiske og i dyb kontakt med sine værdier.

Jeg er psykolog, ACT ekspert samt forfatter til bogen “Samtaler som forandrer: behandlerens guide til ACT i teori og praksis”, og jeg har været stolt underviser samt mentor for over titusind behandlere verden over. 

Og så er jeg iøvrigt din største cheerleader.

Efter kurset ved du:

Udover undervisningen får du desuden:

Hvad er din engangs-investering i at lære det evidensbaserede terapeutiske redskab, der hjælper dine klienter med at opnå varig adfærdsændring, forbedret livskvalitet og større livsglæde?

697,- + moms

Kun 697,- + moms

sådan fungerer det

Her er, hvad der sker, når du tilmelder dig:

Tilmeld dig

Du tilmelder dig, og vælger hvordan du vil betale. Og vupti, så er du med!

Check din indbakke

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse samt en kvittering sendt til din e-mail.

Log ind på kurset

Inde i din kursusportal findes alt, du skal bruge, for at komme igang med kurset.

Her kan du se hvordan kurset foregår:

ACT metoden er perfekt for dig som:

Har du spørgsmål? Fedt! Her er svarene:

Kurset er 100% digitalt. Det betyder, at du kan se det lige hvor du vil. Hvordan du vil. Så længe du vil.

Du får adgang til kurset i samme øjeblik, som du køber adgang. Du kan altså være igang om få minutter.

Kurset tager ca. 2 timer og 15 minutter, og du kan betragte det som en skattekiste, som du kan dykke ned i efter behov.

Sagtens. Du vælger hvordan du vil betale, når du tilmelder dig kurset.

Nederst på købssiden finder du link til formular for EAN bestilling. Klik på knappen, og vupti! – så er du inde på EAN bestillingssiden.

Kurset er personligt og må ikke deles. Hvis I er flere, der vil på kursus, så køber I blot flere pladser, og meddeler os alle deltageres e-mail adresse. Så sørger vi fluks for personligt login til jer allesammen

Nej. 

Onlinekurset her giver dig lidt mere end 2 timers (solid!) undervisning i ACT.

Det kan du tage fra hængekøjen, fra sommerhuset eller lige hvor du vil. I din bedste hyggebuks. Og med en nærende ansigtsmaske. Eller hvad der nu, gør dig glad.

Det fysiske kursus løber over 2 fulde dage i København, med live demonstrationer, interaktive øvelser, forplejning samt sparring med både medkursister og mig. (Her behøver du i øvrigt heller ikke at tage pænt tøj på, men vi anbefaler dog, at du eventuelt gemmer ansigtsmasken til efter kurset). 

Derudover har du evighedsadgang til onlinekurset her, og kan til enhver tid gense samt trykke på pause og play. Og det går alligevel ikke, når jeg underviser live 😉 

KONTAKT OS

Har du stadig spørgsmål?

Vi elsker at connecte med dig, og svare på dine mest brændende spørgsmål om kurset. 

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.