Fordybelse i ACT

2 dages intensivt kursus for dig, der gerne vil fordybe og forbedre dine ACT færdigheder

Er du klar til at tage dine samtaler til det næste niveau?

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du allerede godt ved, at ACT er en fremragende metode, når det kommer til forandringssamtaler? Måske er du psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver eller arbejder på anden måde med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. Med ACT kan du opnå fantastiske (og dramatiske!) resultater. At blive knalddygtig til ACT samtalen er en færdighed, som også du kan mestre. Og det er lige præcis det, som jeg lærer dig på dette kursus.

Næste ledige plads: 

København – foråret 2024

Datoer kommer snart

Din investering er 5500 + moms

Kender du det her?

…du kender godt ACT, men kan blive i tvivl om hvilken øvelse eller metafor du skal bruge hvornår. Og hvorfor. Og hvordan.

…du undgår visse dele af ACT modellen fordi du bliver usikker på, præcis hvad du skal gøre og hvordan du skal forstå det i forhold til dine patienter.

…du har en tilbøjelighed til at gøre det, du plejer, og du venter på “det helt rigtige øjeblik” hvor du endelig skal afprøve en øvelse. Og du venter stadig.

lad mig hjælpe dig med at blive (endnu!) bedre til act

2 dages act i praksis

På fordybelseskurset i ACT får du:

Rikke Kjelgaard

Ikke hvilken som helst underviser

[Heldigvis]

På workshoppen bliver du guidet og undervist af mig – Rikke Kjelgaard – som er ekspert i ACT, internationalt godkendt ACT trainer og som siden 2006 har undervist, coachet og superviseret i metoden i både ind- og udland.

Jeg eeeeelsker at dele min passion for ACT. Og det smitter som regel. Når du går fra kurset, vil du formentlig være lige så begejstret for metoden, som jeg er. 

Jeg er ultra dedikeret til at vise dig, hvordan du hurtigt kan få succes med dine forandringssamtaler. Og hvordan du kan skabe forandring for dig selv, hvis du ønsker det.

Kurset har været en gamechanger for mange af mine kursister. Og jeg vil gøre mit bedste for, at det også bliver det for dig.

du ønsker at gøre en forskel for dem, du hjælper

Forestil dig, hvordan det vil være hvis...

…der sker forandring i hver eneste samtale

…du puster liv i dine samtaler med kreative, oplevelsesrige øvelser

…du fokuserer på det, som er vigtigt

Let's do this!

På kurset lærer du:

2 DAGES INTENSIVT KURSUS

ACT i praksis

Lær ACT med Rikke Kjelgaard

Kurset for dig der er psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver eller som på anden måde arbejder med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. 

stadig i tvivl?

Her er hvad tidligere kursister siger:

5/5

Du formår at skabe et læringsmiljø, hvor man kan udfolde sig og tør være med sin begrænsede viden eller sin usikkerhed og hvor man går inspireret og klogere hjem, både fagligt og personligt! Du gør det sjovt at træne og undervisningen er levende, når der hele tiden skiftes mellem oplæg og små øvelser!

Pia byrgiel

Psykolog

5/5

Jeg fik afprøvet forskellige ACT principper på fordybelses kurset, som har gjort, at jeg føler mig bedre klædt på til, at anvende ACT metoden i praktikken. Jeg er tilfreds med, at jeg har taget grund kurset i ACT inden jeg fordybede mig i to dage på kurset, da jeg her fik mulighed for, at “kigge” på mig selv, som et godt udgangspunkt for, at arbejde vider på fordybelses kurset.

Jeanette Pihl

Social og sundhedsassistent/ Misbrugebehandler

5/5

Jeg anbefaler virkelig kurset til andre. Det var nærværende brugbart, gav øget viden og mulighed for at træne i trygge omgivelser.

Inger Holst

Psykiatrisk specialsygelejerske

5/5

Fantastisk underviser og formidler af stoffet.

Anne

Sundhedsplejerske

det praktiske

Sådan her foregår det:

TID & STED

Kurset finder sted på superskønne Park-Inn by Radisson i København (Amager).

Kl. 9:30-15:30 begge dage.

Næste ledige kursus er foråret 2024. Datoer kommer snart.

Din investering er 5500,- + moms.

prisen inkluderer

Prisen inkluderer fuld smæk på undervisningen i 2 dage, et diplom og masser af materialer.

Du får desuden lækker morgenmad, frokost, eftermiddagskage og alt det kaffe, te og vand, du kan drikke i hele undervisningstiden.

Lær ACT med Rikke Kjelgaard

Fordybelseskurset er for dig som...

Hvis du har spørgsmålene, så har jeg svarene

Der er i skrivende stund kun få pladser tilbage. Når kurset er udsolgt oprettes en venteliste, og det vil fremgå af købeknapperne, at kurset er udsolgt. Kort sagt: hvis du kan klikke dig hen til købssiden, er der pladser tilbage 🙂

Kurset foregår på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel på Amager i København.

Kursusgebyret inkluderer fuld smæk på undervisningen i 2 dage samt fuld forplejning i kursustimerne. Hvis du ønsker at overnatte booker og betaler du selv. Rabatkode sendes ved tilmelding.

Kurset foregår fra 9:30-15:30 alle dage.

Ja, sagtens. Ved betaling vælger du, om du vil betale det fulde beløb med det samme, eller om du vil betale i 2 eller 3 rater.

Nederst på købssiden finder du link til formular for EAN bestilling. Du er også velkommen til at skrive til superman@rikkekjelgaard.dk

Jamen, det kan jeg da!

Det er altid en god idé at være ude i god tid og det koster dig ikke noget at spørge.

Send fluks en forespørgsel til mig, så tager vi den derfra.

Finder du ikke umiddelbart svar på dit spørgsmål her ovenfor, så er du naturligvis varmt velkommen til at kontakte mig på hej@rikkekjelgaard.dk

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.