Vil du være Danmarks

skarpeste dygtigste sejeste bedste

samtaleleder?

Arbejder du med samtalen som redskab, og vil du med på Europas mest omfattende og intensive uddannelse i Acceptance and Commitment Therapy?

Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Drømmer du om at skabe vilde og varige forandringer for dem, du samtaler med? Brænder du for at gøre en forskel, og være den der hjælper dine klienter nærmere det liv, de drømmer om?

Næste ledige hold starter foråret 2024

vi hjælper dig med at blive knivskarp

Er du klar til at tage dine samtaler til det næste niveau?

Forestil dig, at du er den coach, som du ønsker at være. Du gør brug af en evidensbaseret metode i dine samtaler. En metode der bare virker. Du arbejder kreativt, innovativt, selvsikkert og flydende. Du ved hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det, samt hvorfor du skal gøre det.

Du går fra dette:

Til dette:

Peter Merved - coach og underviser
Rikke Kjelgaard

Peter Merved & Rikke Kjelgaard præsenterer

Den 1 årige coachuddannelse i ACT

En unik ICC baseret uddannelse som lærer dig at skabe de vildeste forandringssamtaler med udgangspunkt i Acceptance and Commitment Therapy

Hurtige facts om uddannelsen

næste ledige HOLD: foråret 2024

Modul 1: 19-20-21 september 2022

Modul 2: 5-6-7 oktober 2022

Modul 3: 13-14-15 december 2022

Modul 4: 6-7-8 februar 2023

Modul 5: 20-21-22 marts 2023

Modul 6: 3-4-5 april 2023

Modul 7: 15-16-17 maj 2023

et helt unikt forløb

Hvad er coachuddannelsen i ACT?

Ku' det her godt være dig?

ER DET LIGE DIG?

Bliv Danmarks skarpeste samtaleleder

Næste ledige plads: foråret 2024

Hvad siger deltagerne om uddannelsen?

Hør hvad lederne og specialpædagogerne Birgitte og Vivi har fået ud af uddannelsen:

Hør hvad Mette som er seniorforsker i mental sundhed har fået ud af uddannelsen:

Hør hvad hvad sygeplejerske Pernille og ernæringsekspert samt mindfulnessinstruktør Rikke har fået ud af uddannelsen:

Hør hvad sportscoachen og ungdomsbehandleren Flemming har fået ud af uddannelsen:

"Jeg kan nu sige, at jeg er jeg er stolt af at kunne kalde mig ACT coach"

Jeg er kun blevet bekræftet undervejs i uddannelsen, at jeg har valgt den rigtige uddannelse. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle tilmelde mig, idet det blevet kaldt en coachuddannelse, men jeg var VILD med ACT. Derfor valgte jeg at springe ud i uddannelsen og “ville bare skjule” at jeg var en coach, når jeg engang blev færdig med uddannelsen. Jeg kan nu sige, at jeg er stolt over at kunne kalde mig ACT COACH.

Jeg er, under uddannelsen, blevet klogere på, hvordan min adfærd er med til forme andres adfærd både privat og fagligt. Det er fantastisk og mærkes helt ned i maven når jeg har haft en god samtale med en fokusperson. At via konkrete øvelser, samtaleteknikker, min adfærd samt min personlighed kan støtte andre i at leve et mere værdifuldt liv – og heldigvis er dette ikke kun min oplevelse. Jeg har fået at vide af en fokuspersonen, at 3 samtaler med mig var mere værd end 5 års psykologsamtaler. Jeg er taknemlig over disse ord og med al beskedenhed også klar over, at der har ligget et hårdt stykke arbejde i de 5 års terapi, som har gjort et forarbejde til at ACT coaching hurtigere har kunne komme i spil ved vedkommende.

Jeg har haft nogle dejlige og hårde undervisningsdage, hvor jeg kom i kontakt med mange sider af mig selv. Rikke og Peter kompletterer hinanden godt som undervisere. Både i forhold til nye måder at anskue forskellige drøftelser på og deres forskellige måder at være på. Det har givet yderligere læring, som er svært at sætte ord på. De har desuden gennemtænkt forløbet, og når der har opstået usikkerhed om hvordan vi kunne gjort noget anderledes, har de kunne omsætte det til mere læring med meget relevante modeller, viden og egne erfaringer.

Sarah Gausdal

Sarah Gausdal

Socialrådgiver & ACT coach

Undervisning i verdensklasse

Peter Merved

Peter Merved er autoriseret Schweizerkniv gennem 20 år med undervisning og udvikling af mennesker og virksomheder. Han er oprindeligt uddannet lærer, master coach og uddannet mentaltræner. Han har desuden en baggrund som skuespiller og direktør og driver idag konsulentvirksomheden Solvation med både nationalt og internationalt klientel.

Rikke Kjelgaard

Rikke Kjelgaard er autoriseret psykolog og Danmarks første internationalt godkendte ACT trainer. Rikke har over 15 års erfaring som underviser i ACT og mere end 400 workshops i bagagen. Rikke underviser både på den danske såvel som på den internationale scene, og hun lærer dig det, der virker!

Mød underviserne her

Er du klar?

Lad dit ACT eventyr begynde

Din investering er 56000 + moms

Næste ledige hold er foråret 2024

Tilmeld dig nu og få disse early bird bonusser

Hvis du tilmelder dig før den 1. februar får du desuden:

Bonus #1 goes here (A $197 value)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id cursus justo. Aenean pellentesque lorem quis diam tempus ullamcorper.

Bonus #2 goes here (A $97 value)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id cursus justo. Aenean pellentesque lorem quis diam tempus ullamcorper.

Bonus #3 goes here (A $197 value)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id cursus justo. Aenean pellentesque lorem quis diam tempus ullamcorper.

Plus, You'll also get

The support your students will have access to

Live group call

Lorem ipsum dolor sit ametconsect etur adipiscing elit. Aeneannecn ibhfaucibus, sollicitudin lectus vel.

Facebook group

Lorem ipsum dolor sit ametconsect etur adipiscing elit. Aeneannecn ibhfaucibus, sollicitudin lectus vel.

Workbook & Checklist

Lorem ipsum dolor sit ametconsect etur adipiscing elit. Aeneannecn ibhfaucibus, sollicitudin lectus vel.

Når du investerer i denne unikke uddannelse, som kan transformere både dine klienters og dit eget liv, får du helt konkret:

Modul 1
Modul 1

Introduktion til ACT

Lær om coaching generelt og dyk ned i ACT modellen. Du bliver præsenteret for de 6 kerneprocesser i ACT og får afprøvet dem på dig selv via en række oplevelsesbaserede øvelser.

Modul 2
Modul 2

Back to basics

Her lærer du om grundlæggende behavioristiske principper. Vi arbejder med oplevelsesorienteret problemkonceptualisering samt gennemgår en række spørge- og lytteteknikker.

MODUL 3
MODUL 3

Hjernen som kvalificeret medspiller

Lær om hvordan tanker, følelser og sensationer kan blive barrierer. Samt hvordan du håndterer disse. Her bliver du også klædt på til at genkende og forstå samt påvirke tilstande af depression, angst og stress. Du lærer desuden at skabe og bruge egne metaforer i dine samtaler.

Modul 4
Modul 4

Med dig i centrum

Her mærker du endnu mere ACT i dit eget liv og i din rolle som coach når vi sætter fokus på dine værdier samt gør dig bekendt med egenomsorg og medfølelse i praksis.

Modul 5
Modul 5

Skab det liv, du ønsker at leve

Her sættes der fokus på værdier og forandring samt holdbare og meningsfulde mål. Vi arbejder desuden med kommunikation, samt lærer dig hvordan du bruger samt aflæser kropssprog i dine samtaler.

MODUL 6
MODUL 6

Get your ACT together

I dette modul bliver du klædt på til at arbejde med at coache grupper og teams. Vi sætter desuden fokus på tekniktræning og feedbackmodeller.

MODUL 7
MODUL 7

The final countdown

På dette modul demonstrerer du dine færdigheder via skriftlig og mundtlig prøve, dine færdigheder trænes samt cementeres og vi runder af. Og så er du coach!

næste ledige plads: foråret 2024

Modul 1: 19-20-21 september 2022

Modul 2: 5-6-7 oktober 2022

Modul 3: 13-14-15 december 2022

Modul 4: 6-7-8 februar 2023

Modul 5: 20-21-22 marts 2023

Modul 6: 3-4-5 april 2023

Modul 7: 15-16-17 maj 2023

nu synes vi jo selv, at uddannelsen batter

Og det synes vores studenter (heldigvis) også

5/5

Jeg manglede redskaber til at hjælpe mine klienter med at få det bedre med sig selv, uden et vægttab.

I mit arbejde som klinisk diætist er der traditionelt fokus på, at hjælpe klienten med et vægttab, så de kan blive sundere og få det bedre med sig selv.

Det, til trods for at forskningen igennem næsten 100 år viser, at stort set ingen har succes med et vægttab – uanset hvordan vi griber det an.

Efter næsten 20 år som vægttabs-diætist, stod jeg med denne erkendelse før min ACT coach-uddannelse et sårbart sted. Jeg havde til fulde viden om, hvordan det er muligt at hjælpe mine klienter med at blive sundere uden at fokusere på et vægttab, men jeg manglede redskaber til at hjælpe mine klienter med at få det bedre med sig selv, uden et vægttab. (I sidste ende er det at have det godt med sig selv, jo en forudsætning for det sunde liv).

Jeg havde et par coach-uddannelser med mig allerede, men med ACT coach-uddannelsen har jeg fået det teoretisk fundament, jeg har savnet som coach. I ACT fokuserer vi ikke på at få smerten til at forsvinde (vægten til at blive mindre), men arbejder med hvordan du kan leve det liv, du gerne vil på trods af smerten (utilfredshed med din vægt).

Uddannelsen har også i høj grad givet mig mod på at bruge ACT-redskaber i samtalen med mine klienter – og det virker!

Tak til Rikke og Peter for en meget solid uddannelse.

INGER BOLS

AUT. KLINISK DIÆTIST & CERT. COACH

5/5

Jeg har været helt utrolig glad for uddannelsen, som har givet nyt liv til de samtaler, jeg gennem mange år har haft med sygemeldte borgere på et jobcenter.

Uddannelsen som ACT coach har været inspirerende, udfordrende, nærende og har givet mig mange muligheder for at videreudvikle mig selv både fagligt og personligt.

Jeg har særligt sat pris på, at underviserne har været fagligt dygtige, engagerede og med en humoristisk, nærværende, rummelig og dynamisk tilgang. Vi er blevet opfordret til at turde tage chancer, prøve os selv af, lære af vores erfaringer. Vi har grinet, grædt, været alvorlige og der har været plads til alle. Undervisningen har på en fin måde vekslet mellem faglige oplæg, jordnære eksempler fra hverdagen vist i praksis, gruppearbejde med praktiske opgaver, og tid til selvrefleksion.

Mit udbytte har i høj grad været, at jeg har fået mere fokus på at inddrage værdiarbejde i min tilgang til mig selv og i alle mine samtaler med borgere. Jeg har erfaret, at samtaler omkring værdier og engageret handling har sat mere retning på mine samtaler med borgere og givet liv og energi i samtalerne, en øget bevidsthed om at gå hen imod i stedet for at være mere optaget af at undgå og gå væk fra. Det giver bare så god mening at bevæge sig hele vejen rundt i Hexaflexen ved hver samtale. ACT er for mig blevet en vigtig og meget anvendelig tilgang både for mig selv, i min kontakt til andre og i mit faglige arbejde som fysioterapeut med sundhedsfremmende opgaver. ACT er adfærdsændrende.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre.

DORTE HOLM HANSEN

Virksomhedskonsulent/Fysioterapeut

5/5

Uddannelsen leverer, hvad den lover.

På både ACT- og Coaching-delen giver forløbet en grundig viden og gode redskaber med relevans til efterfølgende faglige praksis for de faggrupper der gik på holdet. Uddannelsen lever derfor også i praksis godt op til den brede målgruppe, som den ifølge hjemmesiden er rettet mod. Professionelle, der arbejder med samtalen som redskab. Både medarbejdere og ledere.

At dagene fløj af sted, tilskriver jeg både det relevante stof, vinklingen af det og den store variation, der var i undervisningen. Oplæg fra underviserne, Rikke og Peter, spillede godt sammen med konkrete øvelser, samtaletræning deltagerne imellem, ”illustrerende samtaler” mellem Peter og Rikke og deres supervision af os deltagere. Der var for mig at se en rigtig god balance mellem dyb koncentration, bevægende situationer og gevaldige grin undervejs. Dette skyldtes i høj grad, at Rikke og Peter er levende og dygtige undervisere. Deres indbyrdes samspil fungerede også godt.

KJELD LÆSSØE

Udviklingskonsulent og psykoterapeut-MPF

Er du klar?

Lad dit ACT eventyr begynde

Din investering er 56000 + moms

Næste ledige hold er foråret 2024

ALT DETTE FÅR DU:

tilmeld dig idag

Bliv Danmarks skarpeste samtaleleder

Din investering er 56000 + moms

Vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser på denne uddannelse

Hvad gør uddannelsen dig i stand til?

din garanti for kvalitet

Vi ved hvad vi taler om

Uddannelsen er helt unik idet den er Danmarks første – og eneste – coachuddannelse der har en autoriseret psykolog og internationalt godkendt ACT trainer som underviser sammen med en ICC og ICI certificeret coach.

Vi garanterer således både et højt kvalitetsniveau samt mange års praktisk erfaring med forandringsarbejde.

At begge undervisere desuden er rutinerede formidlere og foredragsholdere både i Danmark samt på den internationale scene er bare et plus.

Men vent... Der er mere!

BONUS TIL DIG

Ved tilmelding før den 1. maj får du desuden:

BONUS

Introduktion til ACT

2 dages kursus i København den 18-19 maj med Rikke Kjelgaard. Bonussen for dig der bare ikke kan vente til september med at komme igang.

 Værdi: 5500,- + moms

OBS: bonussen gives kun til coachdeltagere, som ikke allerede har modtaget ACT like a pro forløbet som bonus

Ved tilmelding før den 1. juni får du desuden

BONUS

Coachingsession

Modtag en gratis coachingsession med mentaltræner og master coach Peter Merved.

 Værdi: 2500,- + moms

ALT det du har brug for at vide:

Undervisningen foregår på Park Inn by Radisson Copenhagen airport hotel.

Adressen er Engvej 171 – 2300 Kbh S.

Undervisningen foregår alle dage fra 9:00-16:00.

Din investering er 56000 + moms hvilket inkluderer fuld forplejning i kursustimerne.

Hotellet tilbyder en god pris til dig, der ønsker at overnatte. Rabatkode fremsendes ved tilmelding. Overnatning er ikke inkluderet i uddannelsesgebyret.

Uddannelsen retter sig til alle, der har samtalen som redskab.

Med ombord har vi blandt andet haft psykologer, læger, psykiatere, sygeplejersker, fysioterapeuter, forskere, it-konsulenter (!), diætister, sportscoaches, ledere, pædagoger, ernæringseksperter, HR-folk, mindfulnesstrænere samt mentaltrænere.

Arbejder du med samtalen som redskab?

Hvis ja, så er uddannelsen noget for dig.

Vi har valgt at lade uddannelsen leve op til de krav der stilles for en ICF certificering for dem, der ønsker en sådan.

Hvis du ikke vil være coach men ønsker et diplom på en 1 årig uddannelse i ACT, så er det dét du får når du har gennemført uddannelsen.

Vi er klar over, at coaching gennem de sidste mange år er blevet devalueret af mange forskellige årsager. Derfor har vi ikke bare udbudt en coachuddannelse. Vi baserer således uddannelsen på en evidensbaseret metode og trækker alle de gode coachingmodeller ind i ACT modellen. Det er symbiosen af ACT og coaching der er det sublime her.

Du får således ikke en coachuddannelse.

Du får en ACT coachuddannelse.

Og du bliver en skarp professionel samtalepartner uanset profession.

Der er ikke nogen formel certificering i ACT.

Den eneste titel man kan få inden for ACT er som “ACT træner”.

Den 1 årige professionelle ACT coachuddannelse indeholder og leverer mere, end der kræves for at leve op til de internationale krav, der stilles til blandt andet en ICF certificering.

Du må således gerne kalde dig selv for ACT coach efter uddannelsen og du skal blot vide at det ikke er en beskyttet titel.

Du kan vælge følgende betalingsmuligheder:

1. Betaling af det fulde beløb ved tilmelding

2. Betalning i 2 rater

3. Betaling i 4 rater

4. Betaling i 10 rater

Du vælger betalingsmodel i forbindelse med din tilmelding.

Tilmeldingen sker efter først til mølle princippet.

Nå uddannelsen er udsolgt, så kan du skrive dig på venteliste.

Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er bindende.

Nej, desværre.

Pladserne sælges og reserveres ikke.

Hvis du skriver dig på venteliste og/eller tilmelder dig med det samme, når salget åbner, så har du gode chancer for at komme med på holdet.

Når uddannelsen er udsolgt vil det tydeligt fremgå af hjemmesiden.

Hvis du kan tilemelde dig, så er der plads.

Tilmelding til coachuddannelsen er bindende.

Ved afmelding mere end 12 uger før uddannelsens start opkræves et administrationsgebyr på kr. 2500.

Afmeldes der mellem 12 og 6 uger før faktureres den tilmeldte 25% af det samlede gebyr.

Ved afmelding mindre end 6 uger før afholdelse faktureres den tilmeldte 50% af det samlede gebyr.

Ved afmelding efter kursusstart hæfter den tilmeldte for 100% af det samlede gebyr.

Disse regler gælder også såfremt deltageren har valgt delbetaling ved tilmelding. 

I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, frafalder retten til samtlige bonusprodukter såfremt du afmelder dig.

I tilfælde af, at du allerede har modtaget bonusproduktet debiteres prisen for bonusproduktet ved afmelding.

Vær opmærksom på at hele eller dele af dit uddannelsesforløb kan blive flyttet online hvis undervisningen påvirkes af coronarestriktioner eller lignende scenarier (læs mere herom nedenfor).

Hvis ikke vi kan mødes fysisk i København på grund af diverse restriktioner i forbindelse med Corona eller lignende scenarier, så flyttes undervisningen online.

Indtil at salget åbner, tilmelder du dig ventelisten ved at klikke på hvilken som helst tilmeldingsknap på siden her. Du får en særlig tilmeldingslink 2 uger før at vi officielt åbner for tilmelding, så du som ventelistedeltager kan tilmelde dig før alle andre.

Det er vores måde at takke dig for dit engagement på 🥰

Det er ikke bindende at stå på venteliste. Du vælger selv, om du vil tilmelde dig uddannelsen når salget åbnet.

Ja. Der indgår fuld forplejning i kursustimerne.

Nej. Overnatning står du selv for.

Hvis du ønsker at overnatte på kursusstedet, kan du benytte dig af den rabatkode, som vi sender til dig, når du tilmelder dig.

Kontakt os

Har du stadig spørgsmål?

Vi er glade for at connecte med dig og svarer hjertens gerne på dine spørgsmål om coachuddannelsen i ACT. Du kan e-maile os på hej@rikkekjelgaard.dk eller pme@solvation.dk og så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan.

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.