Introduktion til ACT

2 dages intensivt kursus i Acceptance and Commitment Therapy for dig, der har samtalen som redskab

Rikke Kjelgaard

Introduktion til ACT

2 dages intensivt kursus i Acceptance and Commitment Therapy for dig, der har samtalen som redskab

Er du klar til at skabe samtaler, som forandrer?

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du allerede godt ved, at ACT er en fremragende metode, når det kommer til forandringssamtaler? Måske er du psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, logopæd eller arbejder på anden måde med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. Med ACT kan du opnå fantastiske (og dramatiske!) resultater. Og metoden vil med garanti ikke kun berøre dem, du taler med. Den vil formentlig påvirke dit liv også. Og derfor bliver mine kursister ofte smaskforelskede i metoden. Og jeg er sikker på, at den vil gå lige i hjertet på dig også. 

København den 12-13 juni 2024

Din investering er 5900 + moms

Kender du det her?

…du er overvældet af alle de forskellige manualer, der hører til diverse problemstillinger, og du savner en metode, som du kan bruge uanset problem

…du føler ofte, at du nærmest skal overtale den, du hjælper, og vil gerne have en metode, der får klienten til at længes efter det, du tilbyder

…du savner at bringe dig selv og din unikke stil i spil, og mangler en tydelig metode for, hvordan du gør dette, uden at “være for meget” og uden at brænde ud

Metoden du har ledt efter er ACT

2 dages introduktion til act

Metoden der gør dine samtaler til vendepunktet for dem, du hjælper

Rikke Kjelgaard

Ikke hvilken som helst underviser

[Heldigvis]

På workshoppen bliver du guidet og undervist af mig – Rikke Kjelgaard – som er ekspert i ACT, internationalt godkendt ACT trainer og som siden 2006 har undervist, coachet og superviseret i metoden i både ind- og udland.

Jeg eeeeelsker at dele min passion for ACT. Og det smitter som regel. Når du går fra kurset, vil du formentlig være lige så begejstret for metoden, som jeg er. 

Jeg er ultra dedikeret til at vise dig, hvordan du hurtigt kan få succes med dine forandringssamtaler. Og hvordan du kan skabe forandring for dig selv, hvis du ønsker det.

Kurset har været en gamechanger for mange af mine kursister. Og jeg vil gøre mit bedste for, at det også bliver det for dig.

På introduktion til ACT kurset får du:

du ønsker at gøre en forskel for dem, du hjælper

Forestil dig, hvordan det vil være hvis...

…der sker forandring i hver eneste samtale

…du puster liv i dine samtaler med kreative, oplevelsesrige øvelser

…du fokuserer på det, som er vigtigt

Let's do this!

Du forjener at få succes med dine samtaler

og det kan jeg hjælpe dig med!

2 DAGES INTENSIVT KURSUS

Introduktion til ACT

Introduktion til ACT - med Rikke Kjelgaard

Kurset for dig der er psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver, logopæd eller som på anden måde arbejder med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. 

stadig i tvivl?

Her er hvad tidligere kursister siger:

5/5

Uden tvivl et af de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget på. Selv hen på eftermiddagen er man stadig på for det er spændende, lærerigt og ikke mindst sjovt.

Rikke er en super underviser. Hun har en kæmpe viden om ACT, hun er levende, sjov og nede på jorden.

Jakob Hirschprung

Misbrugsbehandler

5/5

Meget spændende kursus og dejligt og lærerigt med så mange praktiske øvelser. Jeg er blevet udfordret og bragt ud af min comfortzone, men Rikke har hele vejen modelleret et trygt og empatisk rum, hvor man tør lege også med det, der er svært. På denne måde er jeg blevet både klogere på mig selv og på, hvordan jeg kan anvende ACT med mine patienter.

Julie Drotner Mouritsen

Psykolog

5/5

Rikke er en fantastisk vidende, nærværende, empatisk, autentisk, jordnær og levende underviser. Hun deler passioneret og gavmildt ud af alle de guldkorn og materialer hun har, så ACT bliver kendt og anvendt af så mange mennesker, som muligt. Jeg giver Rikke og intro kurset de allerbedste og varmeste anbefalinger.

Lone Uhre

Ergoterapeut

5/5

Jeg kan varmt anbefale Rikkes introduktionskursus til ACT. Det bliver formidlet med humor, varme og kompetent sikkerhed. Du går derfra med personlige oplevelser fra ACT modellen – og ikke blot en masse bullets på slides.

Rikke formidler ACT på flere niveauer. Hele kurset er sat op i loyalitet med ACT, hvilket giver en helstøbt oplevelse og gør det hele endnu lettere tilgængeligt. Kurset vækker for mig genkendelse og inspiration helt ind i mit garvede coachinghjerte, og byder på lækre metafoer og super vigtige livsperspektiver.

Dybt meningsfuldt og helt igennem skønt at arbejde med! Endnu engang tak for et inspirerende, rørende og også virkelig sjovt kursus.

Elisabeth Ungar

Erhvervspsykolog

det praktiske

Sådan her foregår det:

TID & STED

Kurset finder sted på superskønne Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport.

Den 12-13 juni kl. 9:30-15:30 begge dage.

Din investering er 5900,- + moms.

prisen inkluderer

Prisen inkluderer fuld smæk på undervisningen i 2 dage, et kursusbevis og masser af materialer.

Du får desuden lækker morgenmad, frokost, eftermiddagskage og alt det kaffe, te og vand, du kan drikke i hele undervisningstiden.

OG, OG, OG

Du får desuden disse lækre bonusser...

Samtalekort

BONUS #1

Suveræne samtalestartere

På får et gratis sæt af mine populære samtalekort. Du får desuden et online minikursus, som viser dig, hvordan du kan bruge dem.

Værdi: 199,- + moms

BONUS #2

Vidunderlige værdikort

På får et gratis sæt af mine vidunderlige værdikort. Du får desuden et online minikursus, som viser dig, hvordan du kan bruge dem.

Værdi: 199,- + moms

Værdikort
Samtaler som forandrer

BONUS #3

Bogen: Samtaler som forandrer

Du får desuden et eksemplar af den bestseller bog om ACT, som er skrevet af Rikke.

Værdi: 300,- + moms

Introduktion til ACT - med Rikke Kjelgaard

Kurset er for dig som...

Hvis du har spørgsmålene, så har jeg svarene

Der er i skrivende stund kun få pladser tilbage. Når kurset er udsolgt oprettes en venteliste, og det vil fremgå af købeknapperne, at kurset er udsolgt. Kort sagt: hvis du kan klikke dig hen til købssiden, er der pladser tilbage 🙂

Kurset foregår på Best Western Plus Park Globetrotter Copenhagen Airport Hotel, Engvej 171 på Amager i København.

Kursusgebyret inkluderer fuld smæk på undervisningen i 2 dage samt fuld forplejning i kursustimerne. Hvis du ønsker at overnatte booker og betaler du selv. Rabatkode sendes ved tilmelding.

Kurset foregår fra 9:30-15:30 alle dage.

Ja, sagtens. Ved betaling vælger du, om du vil betale det fulde beløb med det samme, eller om du vil betale i 2 eller 3 rater.

Nederst på købssiden finder du link til formular for EAN bestilling. Du er også velkommen til at skrive til superman@rikkekjelgaard.dk

Jamen, det kan jeg da!

Det er altid en god idé at være ude i god tid og det koster dig ikke noget at spørge.

Send fluks en forespørgsel til mig, så tager vi den derfra.

Finder du ikke umiddelbart svar på dit spørgsmål her ovenfor, så er du naturligvis varmt velkommen til at kontakte mig på hej@rikkekjelgaard.dk

KONTAKT OS

Har du stadig spørgsmål?

Vi elsker at connecte med dig, og svare på dine mest brændende spørgsmål om kurset.

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.