Introduktion til ACT

2 dages intensivt kursus i metoden, der ikke kun forandrer dine klienters men potentielt også DIT liv!

Er du klar til at skabe samtaler, der forandrer?

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du allerede godt ved, at ACT er en fremragende metode, når det kommer til forandringssamtaler? Måske er du psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske eller arbejder på anden måde med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. Med ACT kan du opnå fantastiske (og dramatiske!) resultater. Og metoden vil med garanti ikke kun berøre dem, du taler med. Den vil formentlig påvirke dit liv også. Og derfor bliver mine kursister ofte smaskforelskede i metoden. Og jeg er sikker på, at den vil gå lige i hjertet på dig også. 

København den 23-24 september

Din investering er 4500 + moms

Kender du det her?

…du er overvældet af alle de forskellige manualer, der hører til diverse problemstillinger, og du savner en metode, som du kan bruge uanset problem

…du føler ofte, at du nærmest skal overtale den, du hjælper, og vil gerne have en metode, der får klienten til at længes efter det, du tilbyder

…du savner at bringe dig selv og din unikke stil i spil, og mangler en tydelig metode for, hvordan du gør dette, uden at “være for meget” og uden at brænde ud

2 dages introduktion til act

Metoden der gør dine samtaler til vendepunktet for dem, du hjælper

Din underviser er Danmarks førende

På workshoppen bliver du guidet og undervist af mig – Rikke Kjelgaard – som er ekspert i ACT, og som siden 2006 har undervist, coachet og superviseret i metoden i både ind- og udland.

Jeg eeeeelsker at dele min passion for ACT. Og det smitter som regel. Når du går fra kurset, vil du formentlig være lige så begejstret for metoden, som jeg er. 

Jeg er ultra dedikeret til at vise dig, hvordan du hurtigt kan få succes med dine forandringssamtaler. Og hvordan du kan skabe forandring for dig selv, hvis du ønsker det.

Kurset har været en gamechanger for mange af mine kursister. Og jeg vil gøre mit bedste for, at det også bliver det for dig.

På introduktion til ACT kurset får du

du ønsker at gøre en forskel for dem, du hjælper

Forestil dig, hvordan det vil være hvis...

…der sker forandring i hver eneste samtale

…du puster liv i dine samtaler med kreative, oplevelsesrige øvelser

…du fokuserer på det, som er vigtigt

Du fortjener at få succes med dine samtaler.
Og jeg er her for at hjælpe dig med det.

2 DAGES INTENSIVT KURSUS

Introduktion til ACT

Introduktion til ACT - Acceptance and Commitment Therapy

Kurset for dig der er psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske eller som på anden måde arbejder med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. 

stadig i tvivl?

Læs hvad tidligere kursister siger:

“Meget spændende kursus og dejligt og lærerigt med så mange praktiske øvelser. Jeg er blevet udfordret og bragt ud af min comfortzone, men Rikke har hele vejen modelleret et trygt og empatisk rum, hvor man tør lege også med det, der er svært. På denne måde er jeg blevet både klogere på mig selv og på, hvordan jeg kan anvende ACT med mine patienter.”

Julie Drotner Mouritsen

psykolog

“Jeg kan varmt anbefale Rikkes introduktionskursus til ACT. Det bliver formidlet med humor, varme og kompetent sikkerhed. Du går derfra med personlige oplevelser fra ACT modellen – og ikke blot en masse bullets på slides.

Rikke formidler ACT på flere niveauer. Hele kurset er sat op i loyalitet med ACT, hvilket giver en helstøbt oplevelse og gør det hele endnu lettere tilgængeligt. Kurset vækker for mig genkendelse og inspiration helt ind i mit garvede coachinghjerte, og byder på lækre metafoer og super vigtige livsperspektiver.

Dybt meningsfuldt og helt igennem skønt at arbejde med! Endnu engang tak for et inspirerende, rørende og også virkelig sjovt kursus.”

Elisabeth Ungar

erhvervspsykolog

“Uden tvivl et af de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget på. Selv hen på eftermiddagen er man stadig på for det er spændende, lærerigt og ikke mindst sjovt.

Rikke er en super underviser. Hun har en kæmpe viden om ACT, hun er levende, sjov og nede på jorden.”

Jakob Hirschprung

misbrugsbehandler

“Rikke er en fantastisk vidende, nærværende, empatisk, autentisk, jordnær og levende underviser. Hun deler passioneret og gavmildt ud af alle de guldkorn og materialer hun har, så ACT bliver kendt og anvendt af så mange mennesker, som muligt. Jeg giver Rikke og intro kurset de allerbedste og varmeste anbefalinger.”

Lone Uhre

ergoterapeut

det praktiske

Sådan her foregår det:

Kurset finder sted på superskønne

Park-Inn by Radisson i København (Amager)

den 23-24 september 

Din investering er 4500 + moms

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer undervisning fra kl. 9:30-15:30 begge dage.

Du får desuden lækker morgenmad, frokost, eftermiddagskage og alt det kaffe, te og vand, du kan drikke i hele undervisningstiden.

Prisen inkluderer ikke:

Overnatning og aftensmad er ikke inkluderet i kursusprisen. Du har mulighed for at bestille overnatning til særpris. Booking af eventuelle overnatninger sker direkte til hotellet, og en rabatkode sendes efter tilmelding.

Golden leaf on pink background

Kurset er for dig som...

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.