hej med dig

Hvad har du på hjerte?

Vil du booke mig til et foredrag, høre nærmere om et åbent kursus eller få et skræddersyet forslag til dig og din arbejdsplads?

Lad mig endelig høre fra dig.

Postadresse

Rikke Kjelgaard consulting, ahornvej 5, 3390 hundested
CVR 38140221

De 5 spørgsmål jeg oftest får - og svarene på dem:

Hvis du er helt nybegynder i ACT, så kan jeg anbefale dig mit populære introduktionskursus (som finder sted i København), onlinekurserne “ACT for begyndere” eller “ACT – like a pro!”.

Hvis du allerede er bekendt med metoden og er klar til at hoppe ud i et kursus, hvor der sættes fokus på masser af træning i modellen, så skal du tilmelde dig mit fordybelseskursus i ACT.

Arbejder du med grupper eller vil du gerne gøre det? Så er mit “ACT i grupper” kursus lige noget for dig. Her får du 4 dages træning i ACT samtidig som du selv prøver at være en del af en gruppe. Og du får færdige manualer med oveni hatten.

Er du til et lidt længere forløb? Den 2 årige efteruddannelse i ACT er for dig som eventuelt er ved at tage en specialistuddannelse og som gerne vil møde de store internationale kanoner.

Hvis du allerede er bekendt med ACT og ønsker månedlig sparring, adgang til et dansk netværk samt danske ressourcer, så er ACT akademiet lige noget for dig.

Det fremgår altid af tilmeldingssiden på de enkelte kurser, om der er pladser tilbage.

Kurset står som “udsolgt”, når der ikke er flere pladser tilbage.

Hvis kurset er udsolgt skriver du dig på venteliste og krydser fingre. Og tæer.

Ellers skynder du dig at sikre dig en plads på næstkommende kursus.

Arbejder du med mennesker, som ønsker en forandring?

Har du samtalen som redskab?

Hvis svaret er ja, passer ACT metoden udemærket.

Jamen, det kan jeg da!

Det er altid en god idé at være ude i god tid og det koster dig ikke noget at spørge.

Send fluks en forespørgsel til mig, så tager vi den derfra.

Send dit fakturanummer samt de oplysninger vi skal bruge fra dig (EAN nummer, CVR nummer, BrugerID samt firmanavn og -adresse) til superman@rikkekjelgaard.dk.

Så klarer vi resten!

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.