Minikursus for behandlere

Sådan tackler du svære samtaler uden at miste dig selv, din ro og dit overblik

4 konkrete teknikker til at håndtere og være i den svære samtale med din klient​

Kurset koster dig ikke en eneste krone. Kun din e-mail adresse.

Når du tilmelder dig minikurset, bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, som både indeholder undervisning og markedsføring for mine egne kurser og produkter. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig med blot et enkelt klik.

Et minikursus i 4 afsnit til dig, der arbejder med samtalen som redskab.

Savner du konkrete redskaber til, hvordan du kan håndtere og være i den svære samtale med din klient?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Jeg har nemlig skabt et minikursus, som lærer dig netop det.

Efter at have hjulpet mere end titusind professionelle samtaleledere gennem de seneste godt 18 år, kan jeg afsløre, at næsten alle behandlere kæmper med at vide, hvad de skal gøre, når samtalen føles svær.

Måske er det samtalen, som vækker usikkerhed eller frustration i dig.

Samtalen, hvor du ikke aner, hvad du skal sige eller gøre.

Samtalen, hvor du efterfølgende slår dig selv i hovedet over, at du nok alligevel ikke er god nok.

Samtalen, hvor du mister dig selv, din ro eller dit overblik.

Der er jo desværre ikke nogen magisk formel, som kan sikre, at dine klientsamtaler aldrig bliver svære. Men du kan lære at håndtere dem på en måde, som er omsorgsfuld overfor både dig selv og for den, du samtaler med.

Minikurset bygger på Acceptance and Commitment Therapy (ACT), og giver dig nogle konkrete strategier og teknikker, som du kan bruge allerede i din næste samtale.

Kurset sendes kvit og frit som 4 overskuelige lektioner til din indbakke, og du kan se dem, lige når du har tid, lyst og brug for det.

Det eneste jeg skal bruge er din e-mail adresse 💝

 

Ku' det her godt være dig?

Får du også nogle gange akut trang til at løbe skrigende væk fra de svære samtaler, der unægteligt til tider opstår med dem, du hjælper? 

Altså de samtaler, som pludselig føles som en tidages vandretur gennem sump, modvind og regnvejr, med en alt for tung og knirkende taske. Eller de samtaler, der føles som et uventet slag i ansigtet fra en følelsesmæssig boksebold.

Måske er det samtalen, hvor klienten for titusinde gang ikke har gjort det, som I har aftalt.

Måske er det samtalen, hvor klienten åbner op for smertefulde minder eller traumer, og du føler dig som om, du balancerer på en følelsesmæssig knivsæg, forsøgende at skabe et rum for heling og støtte.

Måske er det samtalen med klienten, der insisterer på at trække dig ind i deres personlige konflikter og dramaer.

Måske er det samtalen, hvor du føler dig overvældet af klientens stærke følelser, og du er usikker på, hvordan du bedst kan hjælpe dem, samtidig med at du bevarer din egen følelsesmæssige balance.

Måske er det samtalen, hvor du bare føler dig drænet for energi og omsorg.

Du ved jo godt, at du er den professionelle.

Du har en uddannelse. (Tjek!).

Du har også erfaring. (Tjek!).

Du har desuden et dedikeret ønske at være der fuldt ud for dine klienter. (Tjek!).

Men alligevel kan samtalerne nogle gange føles som om, du er på en uendelig rejse gennem en mørk og klibrig terapeutisk sump. Du har kortet og kompasset, men vinden peger i alle retninger, din rygsæk synes at blive tungere for hvert skridt, og sumpen trækker dig længere og dybere ned.

Eller det er som om, du står midt i ringen med en følelsesmæssig boksebold, der rammer dig med uforudsigelige følelser og udfordringer. Du har ikke engang tid til at tælle ned til næste runde – du er allerede i midten af det.

Måske rammes du af usikkerhed. Måske frygter du at sige eller gøre noget forkert. Måske føler du dig presset, stresset, frustreret, vred, modløs eller uretfærdigt behandlet.

Og desuden tager du flittigt den selvkritiske hammer frem og slår dig selv i hovedet over, at du ikke bare er dygtigere. Eller bedre. Mere rummelig. Klogere. Eller bare en supercool behandler, der får det til at se ud som om de jonglerer med dynamit, men uden så meget som en enkelt sveddråbe på panden.

Ja?

Velkommen i klubben!

Du er ikke alene.

Efter at have hjulpet mere end titusind professionelle samtaleledere gennem de seneste godt 18 år, kan jeg afsløre, at næsten alle behandlere kæmper med at vide, hvad de skal gøre, når samtalen føles svær.

Det er altså ikke kun dig. 

Og selvom det til tider kan opleves uoverskueligt og svært at være den professionelle, samt holde hovedet koldt, når samtalerne tager en uventet drejning eller overrumpler dig følelsesmæssigt, så skal vide, at der er hjælp og støtte at hente allerede idag.

Det handler naturligvis ikke om at løbe skrigende væk. Eller om at diskutere med, overtale eller forelæse for den, du samtaler med. Og det handler da bestemt heller ikke om at lade som om, at du er en robot, eller at du altså også bare er ligeglad. For det ved du og jeg jo godt, at du slet ikke er.

Det handler om, at en gang for alle knække koden til, hvordan du håndterer dig selv i svære samtaler.

I minikurset lærer du nøjagtig det. 

Her får du nogle konkrete strategier og teknikker, som du kan bruge allerede i din næste samtale.

Og endnu vigtigere lærer du også, at udvise venlighed og omsorg overfor både dig selv og for den, du samtaler med.

Få øjeblikkelig adgang til det selvtillids-transformerende minikursus i fire afsnit, så du kan bevare dig selv, din ro og dit overblik i svære samtaler.

Her er, hvad du lærer:

Du får disse fire lektioner samt workbook og arbejdsark sendt til din indbakke hver dag i fire dage:

Mød din underviser

Hej, jeg hedder Rikke Kjelgaard 👋🏻

Jeg hjælper passionerede behandlere med at skabe vilde, vigtige og varige forandringer for sine klienter med Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Jeg er psykolog, foredragsholder og supervisor samt forfatter til bogen “Samtaler som forandrer: behandlerens guide til ACT i teori og praksis”.

Jeg har været stolt underviser samt mentor for over titusind fantastiske behandlere verden over.

Og så er jeg iøvrigt din største cheerleader.

men nok om mig. Lad os snakke om dig!

Minikurset er skabt til dig, der arbejder med samtalen som redskab

Måske er du psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, terapeut, logopæd, behandler eller arbejder på anden måde med mennesker, der ønsker – eller trænger til – at livet skal være anderledes.

Hver dag i fire dage får du følgende lektioner sendt direkte til din indbakke:

lektion 1

Den ene ting, der er skyld i, at samtalen bliver svær.

I denne lektion skal du lære at kortlægge situationer og klienttyper, som trigger dig. Og vi skal se på, hvad der sker i dig, når noget er svært. Formålet med denne lektion er, at du forstår præcis hvorfor og hvornår, en samtale bliver svær for dig. Og så har vi nemlig skabt basen for, hvordan du fremover kan håndtere en lignende situation anderledes (hvis du ønsker det!). 

lektion 2

Liste-systemet: sådan kortlægger du præcis, hvad du skal gøre, så du bevarer dig selv i samtalen.

I denne lektion får du et simpelt, overskueligt og super anvendeligt liste-system, som giver dig et øjeblikkeligt overblik over, hvad du skal skrue op for, og hvad du skal skrue ned for. Og som bonus får du den øvelse, som har været en gamechanger for både mig selv i rollen som professionel, og for de behandlere, jeg har undervist gennem årene.

lektion 3

Forandring i fokus: sådan knækker du koden til svære samtaler.

I denne lektion skal du lære, hvordan du kan håndtere svære samtalesituationer. Her får du nogle helt konkrete teknikker fra Acceptance and Commitment Therapy, som du både kan bruge sammen med dine klienter, samt på dine egne reaktioner i – og udenfor – samtalen. 

lektion 4

Det ultimative værktøj, som altid virker, når noget er svært.

I denne lektion får du mit hemmelige våben, som jeg altid tager frem, når noget er svært. Kan du mon regne ud, hvad det er? Ellers: glæd dig til denne lektion, som afslører behandlerens ultimative – men ofte alt for oversete – værktøj.

5/5

"Share testimonial from a subscriber here"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at est consectetur, sed volutpat elit egestas. Sed facilisis turpis sit amet hendrerit facilisis risus elit ullamcorper augue.
– CLIENT NAME

sådan foregår det:

Om mindre end 2 minutter kan også du være godt igang med kurset

1: Tilmeld dig

Udfyld dit navn og foretrukne e-mail adresse herunder.

2: TJEK DIN e-mail

Åbn din e-mail, og bekræft din tilmelding med et enkelt klik. 

3: sæt igang

Gå igang med første lektion, som kommer susende til din indbakke. 

Er du klar til at knække koden til svære samtaler?

Modtag minikurset som giver dig 4 konkrete teknikker til at håndtere og være i den svære samtale med din klient.

Kurset koster dig ikke en eneste krone. Kun din e-mail adresse.

    Når du tilmelder dig minikurset, bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, som både indeholder undervisning og markedsføring for mine egne kurser og produkter. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig med blot et enkelt klik.

    For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.