foredrag

Gad du godt knække koden til, hvordan man skaber et meningsfuldt og vitalt liv?

Så vil jeg med glæde fortælle dig det.

Går liiiige i hjertet.

Uundgåeligt inspirerende. 

Underholdende og motiverende.

Forvandlende, rørende og oftest ikke et øje tørt.

Det er hvad du får med et foredrag af mig.

Made with love

Delivered with passion

En af Europas største kompetencer indenfor ACT

(siges det)

Jeg knuse-elsker at dele min passion for ACT. Og det kan mærkes, har jeg ladet mig fortælle. Jeg har stået på de helt store såvel som små scener i både Danmark og i udlandet. Og jeg har sågar fået en international udmærkelse for mine bidrag til spredning af evidensbaserede metoder samt lindring af lidelse i verden.

Jeg ved hvad jeg taler om

Rikke Kjelgaard

skal i bruge et foredrag?

Her er mine mest populære:

5/5

Bare så du ved det – det er yderst sjældent, at der kommer nogen tilbage med så gode tilbagemeldinger, som de gav efter mødet med dig. Det var forrygende godt og i den grad en saltvandsindsprøjtning.

Bjarne yde
Rikke Kjelgaard

GRATIS FOREDRAG:

At vende smerte til mening: sådan rejser du dig op, når livet har lagt dig ned.

I dette webinar bliver du taget med på en personlig såvel som faglig fortælling om, hvordan man kan rejse sig op, når livet gør ondt. Du vil blandt andet høre om, hvorfor du ikke bare skal ”se det positive i det”, og du vil lære, hvordan du kan bruge dine værdier som et kompas i livet i både med- og modvind. 

Skræddersyet løsning?

Det kan vi også!

Er I et firma eller en gruppe som gerne vil have et skræddersyet foredrag kun til jer?

Jeg rejser ofte land og rige rundt for at holde foredrag, og vi kan sagtens finde ud af, at jeg møder jer lige præcis dér, hvor I er geografisk, udviklingsmæssigt og behovsmæssigt.

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender jeg tilbage med en løsning

Foredrag om ACT

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.