ACT for begyndere

ACT for begyndere

6 videnskabeligt beviste processer til skabelsen af et rigt og meningsfuldt liv

Værsgo!

Her får du de 6 værktøjer, du skal bruge, når du vil skabe forandringssamtaler med Acceptance and Commitment Therapy

Må jeg gætte på, at du er havnet her, fordi du allerede godt ved, at ACT er en fremragende metode, når det kommer til forandringssamtaler? Måske er du psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, logopæd eller arbejder på anden måde med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. Med ACT kan du opnå fantastiske (og dramatiske!) resultater. Dette online begynderkursus giver dig en introduktion til ACT metoden samt en gennemgang af modellens 6 kerneprocesser.

Din investering er 697,- + moms

På begynderkurset lærer du:

Modul 1: hvad er ACT?

På dette modul lærer du, hvad ACT i grunden er for en metode. Vi gennemgår modellens teoretiske såvel som filosofiske placering. Du lærer om udgangspunktet i ACT samt vigtigheden af at vise dig menneskelig som behandler. Du lærer om, hvordan det kan være, at vi altid kan være i kontakt med lidelse. Og hvorfor det er vigtigt at skabe mening og vitalitet. Du lærer også, hvad formålet med ACT er, så du ved præcis hvad du skal skrue op og ned for i dine forandringssamtaler.

Modul 2: psykologisk fleksibilitet

I ACT arbejder vi med at styrke psykologisk fleksibilitet og i dette modul lærer du præcis hvad det indebærer. Du får desuden en gennemgang af de 6 kerneprocesser som du skal bruge i dine forandringssamtaler: accept, defusion, her & nu, selvet som kontekst, værdier og engageret handling.

Modul 3: dette skal du tænke på i dine forandringssamtaler

På dette modul får du en gennemgang af, hvad du generelt bør tænke på, når du har forandringssamtaler ud fra ACT.

Udover de 3 moduler får du desuden:

Er du klar til at komme igang?

Kurset for dig der er psykolog, læge, coach, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut, socialrådgiver, sygeplejerske eller som på anden måde arbejder med mennesker, der ønsker, at livet skal være anderledes. 

Ikke hvilken som helst underviser

(Heldigvis da!)

På kurset bliver du holdt i hånden af mig – Rikke Kjelgaard – som er psykolog, forfatter samt ekspert i ACT, og som siden 2006 har undervist, coachet og superviseret i metoden i både ind- og udland. Jeg har med stor passion og entusiasme lært tusindvis af engagerede behandlere som dig at skabe vilde og varige forandringer. 

Jeg knuse-elsker selv metoden, og jeg brænder for at lære dig, hvordan også du kan få succes med ACT.

Efter kurset ved du:

Her kan du se hvordan kurset foregår:

ACT metoden er perfekt for dig som:

Hvad er din engangs-investering i at lære de 6 videnskabeligt beviste processer for skabelsen af et rigt og meningsfuldt liv?

Kun 697 + moms

Hvis du har spørgsmålene, så har jeg svarene 🙂

Finder du ikke umiddelbart svar på dit spørgsmål her nedenfor, så er du naturligvis varmt velkommen til at kontakte mig på hej@rikkekjelgaard.dk

Kurset er 100% digitalt. Det betyder, at du kan se det lige hvor du vil. Hvordan du vil. Så længe du vil.

Du får adgang til kurset i samme øjeblik, som du køber adgang. Du kan altså være igang om få minutter.

Kurset tager lidt mere end 2,5 time, og du kan betragte det som en skattekiste, som du kan dykke ned i efter behov.

Hvis du har brug for at dele betalingen op, kan du kontakte superman@rikkekjelgaard.dk

Nederst på købssiden finder du link til formular for EAN bestilling. Du er også velkommen til at skrive til superman@rikkekjelgaard.dk

Kurset er personligt og må ikke deles. Hvis I er flere, der vil på kursus, så køber I blot flere pladser, og meddeler os alle deltageres e-mail adresse. Så sørger vi fluks for personligt login til jer allesammen

For at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden gøres der brug af cookies. Ved at fortsætte godkender du samtidig dette.  Privatlivspolitik.